בוקר טוב

sidi

New member
בוקר טוב

תשנו תשנו, זה בסדר אני לא אעיר אתכם. שיהיה לכם יום יפה.

AYELET1

New member
ארוח הפסיכולוג ד"ר מאיר נעמן בפורום

ביום שלישי, 26.11.02, בשעה 2100 יתארח בפורום הורים למתבגרים הפסיכולוג הקליני הבכיר- ד"ר מאיר נעמן, ויענה על שאלות הורים. ד"ר מאיר נעמן *- פסיכולוג קליני בכיר, אשר שירת כפסיכולוג קליני ראשי של "בריאות-הנפש", בצה"ל וכראש המכון לטיפול באנשי קבע ומשפחותיהם. כמו כן , כיהן כפסיכולוג הראשי של המרכז הרפואי ע"ש שיב"א (בי"ח תל השומר). ד"ר נעמן מרצה, מזה כ–16 שנה, ב"חוג לרפואת-המשפחה" של ביה"ס לרפואה באוניברסיטת ת"א, בתחומי "הדינמיקה המשפחתית" ו"התמודדות עם מצבי לחץ וחרדה" ומנהל את המכון הפסיכולוגי, שהקים= "נעמן- התמודדות ". מכון "נעמן-התמודדות" מספק שירותי אבחון, יעוץ, וסיוע פסיכולוגיים, למגוון אוכלוסיות ופונים,, במגמה לסייע בהתמודדות עם מצבי מצוקה,לחץ,צבא ומשבר. . יחודו של המכון – קונספציה של "התמודדות"="להתמודד, ולא לבד" !. מתן סיוע ממוקד, אינטנסיבי וקצר, ככל האפשר, בהתמודדות עם מצבי מתח ומצוקה בנקודות מעבר, שינוי ומשבר בחיים. המכון אף מפעיל, כשירות לצבור , = "מוקד לסיוע טלפוני ראשוני" ללא תשלום ! (טלפונים : המכון- 03-6488832 , המוקד – 03-6488565 ) תודה להנהלת הפורום שהתירה את הפרסום

בת ה י ם

New member
../images/Emo3.gif בוקר טוב../images/Emo3.gif

יום בלי ארועים חריגים בגונגל של בת בת אוווווווווך מסיבות חנוכה למינהם (טוב שיש לי רק 2 ילדים) שוב להראות מופתעת כשיורד סביבון מהתקרה שוב להתרגש ככשרים "תני לי ת´נר וקחי בחזרה........" שוב סופגניה ..... כבר נהייתי קציצהההההההההההה בוקר טוב ע ו ל ם

@@

New member
גם למיקה יש מסיבת חנוכה? ../images/Emo12.gif

ולכם האמהות שביננו, תהנו לכם ממסיבות החנוכה, נרות וסופגניות... ואילו אנחנו הרווקים שבחבורה פשוט נסתפק באיזה
שיהיה לכולנו בוקר
נפלא

בת ה י ם

New member
../images/Emo25.gif למיקה

הלו .......פותחת מכרז כל רווק/ה שרוצים ללות את אחד מילדי ל הת פ ק ד להלן הלו"ז 26/11 16:30- 19:00 מסיבת חנוכה בביה"ס 27/11 17:00 - מסיבת חנוכה בבית הפועל (כדורגל) 28/11 17:30 - מסיבת חנוכה לנזק 2/12 17:00 - מסיבת חנוכה + מופע של נזק בחוג הג´אז...... עכשיו תתחלקו........... כדי שאני לא אראה כמו סביבון שמן

@@

New member
אני לוקחת את ה- 2/12

אני רוצה לראות את נזק רוקד ג´אז

@@

New member
התבלבלתי ../images/Emo163.gif

את חושבת שיראו לה ת´בטן

בת ה י ם

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אקח אותה לעשות שפם, בית שחי מפשעות חחחחחחחחחחחחחחח עכשיו ממש עכשיו הייתי מ
ת כל אחד/ת מכם וחזק כי ככה.!!!

@@

New member
אז, אם ככה !

אז גם אני במשפט אחד את אשה מקסימה ומדהימה את תחבקי ואני מדביקה לך כזאת
מתוך ה
שלא שוכחים

angel151

New member
חמודה הקטנה הזאת שאיתך

היי יש מסיבה? גם אני גם אני.. איזה יופי מסיבת חנוכה המון סופגניות כזה הכל טעים..משמין ושמן תזהרי רק שהיא לא תהיה לנו סופגניה המתוקה שלך למרות שיש לה לחיים סופגניות כאלה שבה לנשק ולנשק ולנשק.. שיהיה לכם כייף במסיבה מתי גם לי יהיה כייף?? מעניין ? מאמינה שזה גם יגיעה בבוא הזמן סבלנות הזמן מרפא פצעים ואני מדברת על חיי בעבר..אני מזמינה אותך להסתכל בפורום שאני משתתפת בו.. אז למרות הקשיים עברתי מדרגה ואני במצב רוח נהדר.

mariana

New member
מה כבר חנוכהההההההה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איזה מהרררררררררר אוף מעניין איפה אני אחגוג
בטח עם אריאל

mariana

New member
סידוששששששששש

בוקר טובבבבבבבבב כאשתה היית בעבודה אני עדיין ישנתי, ואני נראת עכשיו ככה
היינו אתמול בחתונה של אחות של אריאל ועבר מה זה יפה אז חזרנו הבית מאוחר ואני ממש עייפה. מה עושים?
בינתים לכל השאר שיהיה לכם יום נפלאאאאאאאאאא

למעלה