בוקר טוב

AYELET1

New member
בוקר טוב

אני עם שפעת מרגישה זוועה קראתי הכל ואתייחס אח"כ

תרופות סבתא

כמי שהמון זמן כבר מצליח להימנע משפעות וכדומה אז הנה כמה רעיונות: בזיליקום חי, שום (בכמויות) חי פטרוזיליה עוזר מאד (בכמויות), לימון בוודאי. וחיטה של הרדוף. תשרי לכל היום ובערב תתחילי ללעוס אותה איך שהיא. חיה. תחליפי לה את המים ולמחרת תלעסי שוב. את יכולה לשפוך לך את החיטה הרכה והתפוחה לתוך מרק עוף (כל הסבתות אומרות שזה נגד שפעת). מדי פעם שלוק של וודקה כדי שלא תחשבי יותר מדי על השפעת וזה גם שורף קצת את החיידקים בגרון. ואם אין לך בזיליקום ואת הולכת לקנות אז תקני גם כמה תכשירים טבעוניים. כמו אלו של הדס ודומיהם. בזמנו (כשהיה לי כסף) היינו קונים בקבוק של סווידן ביטר. את זה קונים בד"כ בחנויות טבעוניות. עולה כ- 120 שקל. לוקחים כף ביום למניעה ו- 3 כפות כשכבר חולים. ותראו מה מצאתי כשיצאתי מהבית לפני חמש דקות....ברלה ענק זוחל...

אצלי הם זוחלים בלי הבית../images/Emo60.gif

מה עושים איתם? כל בוקר (או אם קמים לפיפי בלילה או מים או כואב לי הגרון) אני מוצאת אותם מטיילים לי במטבח בעיקר. בבקרים לעיתים בחדר האמבטיה כמעט דורסת את החשופיות האלו. הן לא יודעות שהן אמורות להסתובב עם הבית על הגב? איפה הבית ספר של החלזונות ? אני כבר צריכה שיחה עם המנהלת שם,אני רואה.

B T1

New member
חלזונות מן הזן הומלס (Homeless)

לא מתוך אידיאולוגיה מסתובבים ללא בית. פשוט, לא חיים מספיק זמן על מנת לשלם משכנתא.

../images/Emo60.gifשהוא גם ../images/Emo128.gifשל../images/Emo82.gif

סיפור עצוב של חורף על
שהיה יתום מהוריו ונטול
ה
שטיפטפו על ה
לא
אותו. הוא היה מוטרד מ
ומה
חשש שמא יצטנן כמו איילת ויצטרך
. לא ידע מה ילד בוקר ומה יהיה ב
?
מסכן שלא הייתה לו
או אפילו רק
כל הקיץ הוא שר ו
שיחק ב
והיה מאושר. אבל בבוא החורף וה
לא הייתה לו כוס של
לא כוס של
אפילו. ספור עצוב על
שמביא ל
ספור על חשופית נטולת בית אבל רווית משכנתא. מי יעשה
ויציל את החשופיות? מי יתן להן
כל המציל חשופית אחת כאילו הציל עולם ומלואו. וגם אותי,מהן.

גלי®

New member
אגב , פרט טריויאלי קטן : הידעתם

שחתול לא ייגע באוכל ש"הומלס" כזה זחל לידו ?

אמא1

New member
../images/Emo60.gifי´מתפשטת אחת../images/Emo8.gif

החשופיתיים הם חלזונות שגופם דמוי התולעת אינו מוגן ע"י קונכייה. בארץ שלשה מינים מזיקים מהסוג רירן, המצויים בעיקר במשתלות, חממות... חשופית צהובה גרה במערכות ניקוז וביוב, היא הגדולה יותר ומטרידה אותנו לעיתים בפתח הבית, אך אינה מזיקה לחקלאות. סתם לידע כללי
החשופית מן הסתם קראה את החומר הזה ולכן גם מסתובבת לה ערומה ואי אפשר לומר לה בפולנית "בבית שלך תעשי מה שאת רוצה"

ש ד מ ה

New member
../images/Emo12.gifהמחשב שלי שבק

לא היתה יכולת להתקשר...האמת
נחתי ממנו מעט. אני רואה שהספקתם המון בלעדי.... איילת תרגישי טוב.

vered4

New member
יש מי שיכין לך מרק עוף?

נמצאה עדות מחקרית לכך שהוא באמת עוזר בריפוי. רק בריאות ונקווה שיקח פחות משבעה ימים (וגם פחות משבוע
)

AYELET1

New member
תודה רבה לכל המתייחסים ../images/Emo140.gif

והאמת היא שהתרופה היחידה שיש לי היא מבית המרקחת ולהכין מרק עוף לא נראה לי שמישהו יכין. מה שכן, הבת הכינה מיוזמתה כוס קפה לפני שהלכה לבי"ס. וזה בהחלט חביב. ב-י-ח-ו-ד לנוכח העובדה שהיא גם היחידה בבית שמכינה קפה כפי שאני אוהבת

לא מוותר לך כל כך בקלות

קפה לא עוזר כלום חוץ מהרגשה וירטואלית של "חברה על הדשא" או משהו כזה. שום אין לך בבית? אם את גם מאד אמיצה את יכולה לטפטף טיפות בצל לתוך האף... אבל זה במקרה חירום. אני יודע. את שונאת שום ולכן לא רוצה לדבר עליו אפילו....אז כמו שאמרתי אתמול לבן שלי: "אז תמשיכי להיות חולה". תבריאי כבר... נו? עוד לא הבראת?

AYELET1

New member
"תמשיכי ליהיות חולה"?!!

לא איכפת לך בכלל?
(אהבתי את המניפולציות של הבן
) קפה במיטה זה כיףףף רוצה לשאול משהו שאני תוהה עליו זמן רב- שום בריא, אין ספק (א מזמן פורסמה השפעת השום לטווח הרחוק) מה עושים עם הריח אחרי זה???
איך מנטרלים אותו?!

גליה12

New member
אילת רק בריאות- ותרגישי טוב

אנחנו צריכים מינהלת בריאה לא דיברנו על חיסון? או שהוא היה חיסון לזן הלא נכון אופפפ כמה אני שונאת להיות חולה.

למעלה