בוקר טוב

sidi

New member
בוקר טוב

מה נשמע? ראיתם אתמול בערב את טקס חלוקת פרסי "האקדמיה לקולנוע" ליצורים מהחלל החיצון? או שהם יצאו מקן הקוקיה?

בוקר טוב עולם נוווווווווווווווווווו

איך מצב הרוח היום חברה יאלה היום גם אם למישהו אין מצב רוח יעבוד על עצמו ריקי תני לנו קצת רד בול עם וודקה על הבוקר ונראה מה יהיה פה אז בוקר טוב ישראל שיהיה לנו אחלה יום אוהבת אוהבת אוהבת חושבת חושבת חושבת

בת ה י ם

New member
../images/Emo6.gif איזה יום שמח

את העצבות של אתמול החלפתי בחיוך..... וגיליתי שיש אנשנושים יותר פסיכים ממני אתמול היינו בפתיחת הספריה (פחחחחח) בגן של "נזק" הגיעה לשם יצורה (חברה שלך סידי , סתאאם) ששסיפרה סיפור על שימחה והבלונים...(נו...בזמני סיפרו את מעשה ב 5 בלונים...) בחיי קן הקוקיה.......חלקנו היינו בלנוים חלקנו פרחים, עננים וכו´.... ורק אני צוחקת..........צוחקת? נ ק ר ע ת מצחוק.......ואחרי הילדה ועוד הורים ...והילדים.......וככה כל הגן צוחקים בוכים ואפ´חד לא מבין למה. .... חחחחחח כמעט הושיבו אותי ב"כסא המחשבות"...... אני כותבת לכם ובוכה מצחוק = צחוק יפה לבריאות חחחחחחחחחחח תחייכו כל היום =

ניקולי

New member
בוקר... ../images/Emo42.gif

אז זהו.. שאני התחלתי את הבוקר עם ארוחת בוקר נפלאה (שיהודה הכין לי) וקיבלתי טלפון ממי??? מג´סוש שלנו המקסימה (שיודעת לעודד).... אני רואה שהתחלתם את הבוקר ב -
.. אז שיהיה לכולכם בוקר
והרבה מצב רוח...

למעלה