בוקר טוב

טונינה

New member
בוקר טוב

שלום. דיי חדשה ומנסה לברר. אנחנו עם בעיית זרע . עברתי 2 הפלות שלאחריהן נעשה בירור והתברר שיש לי פקטור 7 ואצטרך קלקסן בהריון. עברתי מרופא פרטי שאין עליו החזרים ממכבי ...והחלטתי לעבור לרופא קופה של מכבי. ביקרתי אצל וויסמן והבנתי שאצטרך להעביר עוברים לראשון.האם יש סיכון בכך לעוברים ??? האמת שבשל כך ובשל סיבות נוספות...הקשורות לפגישתנו ... אני מקווה שאוכל להימנע מכך ולפחות להחזירם ברמת החייל. הבנתי שגם ערן הורביץ עושה שאיבות והחזרות...האם הוא מקבל ברמת החייל??? האם יש כאן מטופלות שלו? אשמח לשמוע המלצה או דיס המלצה לגביו כי אני דיי חוששת ...כמו כן אם אני קובעת לקופרמינץ ..האם צריך לקבוע לפני בטא חיובית? כי המטולוג רגיל רשם לי כרגע קלקסן...תודה מראש לעונות

טוליתי

New member
תשובות חלקיות

ראשית, מצטערת על האובדנים. חשוב שתפני לקופרמינץ כמה שיותר מוקדם, כי גם מינון הקלקסן חשוב פה. הוא יוכל להתאים לך מינון.
העברת עוברים מוקפאים נעשית אפילו בטיסה (למשל בתרומת ביצית, בפונדקאות), כך שלא סביר שהעברה בין ערים תפגע.
&nbsp
לגבי הורוביץ, לא יודעת לענות.
בהצלחה

טוליתי

New member
תשובות חלקיות

ראשית, מצטערת על האובדנים. חשוב שתפני לקופרמינץ כמה שיותר מוקדם, כי גם מינון הקלקסן חשוב פה. הוא יוכל להתאים לך מינון.
העברת עוברים מוקפאים נעשית אפילו בטיסה (למשל בתרומת ביצית, בפונדקאות), כך שלא סביר שהעברה בין ערים תפגע.
&nbsp
לגבי הורוביץ, לא יודעת לענות.
בהצלחה

העברנו עוברים בין האסותות

ואפילו נקלטנו אכ (אך לצערי לכימי).
&nbsp
למיטב ידעתי למי שב ivf קופרמינץ ממליץ על קלקסן מההחזרה ולעיתים אף מהביוץ. אז אל תחכי עד לבטא. מצד שני.. אם ההומטולוג נתן לך מינון לפי משקל הגוף.. לא בטוחה שאת חייבת להימנע מהחזרה עד הפגישה עם קופרמינץ.

rainbow25

New member
אני הייתי מטופלת של ערן הורוביץ

אמנם עשיתי אצלו הזרעות ולא ivf ונקלטתי אבל אני לא ממליצה. הרגשתי שאין לו מושג מה יש בתיק שלי (כולל כשהוא יושב מול התיק או כשמתקשרים לתת לי הנחיות - למשל אמר לי שאני צריכה לעשות צילום רחם כשחודשיים קודם עשיתי וזה היה רשום אצלו) ומתעלם מבעיות (מה שקלטתי מההתחלה ושאלתי אותו שוב ושוב אם זו בעיה וגם כשקראתי מחקרים שזו אכן בעיה נפנף אותי בטענה שמה שאני למדתי הוא כבר מזמן שכח וכמובן אחרי זה התגלה שזו אכן בעיה עם טיפול קל שאחריה נקלטתי). הרגשתי שאני כל הזמן צריכה להיות עם יד על הדופק, גם עם הנחיות מהמרפאה כי כמה פעמים ההנחיות לא תאמו את הנתונים. נראה לי אם זה רק דברים ממש פשוטים אז אפשר ללכת אליו כי התורים יחסית קרובים אבל להיות עם יד על הדופק אבל לבעיה יותר מסובכת לא הייתי הולכת.

למעלה