בוקר טוב

keren1

New member
בוקר טוב

אשמח לקבל המלצות לתוכנות למחשב לילדה בת 4. לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל ל"אכול" את התחום הזה אז אשמח גם לקבל טיפים ועצות (מקומות לרכישה באזור בקעת אונו).

לאה_מ

New member
מה שהולך אצלנו בבית:

סדרת "איתמר" (לפי הספרים המצויינים של דויד גרוסמן), ובעיקר "איתמר מציל את הים" ו"איתמר בספארי". הרפתקאות גורדי ואיתמר בעולם המדע. יש לנו 2 תכנות באנגלית, שידוע לי שיש להן גרסאות בעברית, אבל אני לא יודעת בדיוק איך קוראים להן - בכל מקרה הגיבור שלהן זו מכונית סגולה קטנה בשם פאט-פאט (לנו יש "Put Put Joins the Parade" ו-"Put Put on the Moon"). הן נחמדות מאד ומתאימות מגיל צעיר יחסית. עוד 2 תכנות שיש לנו באנגלית והן מאד נחמדות, נקראות "Thinking Things", ראיתי גרסה שלהן בעברית, שנקראת "חומר למחשבה". אם אני לא טועה יש להם 3 תוכנות. מאד נחמדות. ולגבי רכישה - אני חושבת שאת רוב הדברים אפשר להשיג בחנויות הצעצועים הגדולות, בחנויות סטימצקי ובחנויות מחשבים (כגון "באג"), כך שלא צריכה להיות לך בעיה להשיג.

נעה גל

New member
האיתמרים (כולם) גם אצלנו מצליחים

מאוד. הענין הוא שצריך לשלוט היטב בעכבר בשביל לשחק בתוכנות האלה. אם היא עדין לא שולטת בעכבר כדאי להתחיל עם תוכנות שהמאפשרות התנסות כזו. אפשרות נוספת לפני שקונים תוכנה, לתת לה לשחק ב"צייר" של windows (המכונה painter). התוכנה היחידה שאני מכירה לשליטה על עכבר (בטוח יש עוד הרבה) היא של הטלטאביז. מי שאלרגי למבנה התוכניות שלהם ולקולות שהם עושים - לא מומלץ.

למעלה