בוקר טוב
אתמול פעם ראשונה בחיי אכלתי שזיף ,
מה אומר נתן קצת אנרגיה , פסיכולוגית לא הרגשתי אותו יותר מידי ,
פיזית היו הרגשות אילחושים קלות באמת יד שמאל , שהחזיקו שלוש שעות וזהו .
מעניין מה הם סגולות השזיף ,
מהערך הקבלי שלו , אני יודע שהוא מוסיף תוואי במאורי אש , ונותן חוויה זמנית של תיגבור מרחבים מלווים ,
המשפיעים על עד כמה אני נושק למציאות החיצונית , וככזה מגביר את מעטפת הקיבה (הירוק) , ועושה עוד רירית בריאות ,
לא טוב אם יש קיב קיבה או תחורים , ומגביר ומסדר יציאות .
יש קשר בין בועת האור של הורה לילדיו , כאשר הילד מושך מבועת באר האור של אביו , כחלק מלווה של יצירת המציאות בעצמך ,
ואילו האב לא יכול לתת לבנו אור , רק מחלק אורו ההופך למאורי אש (אלא אם יש העברת קבלה של אור)
והשזיף נותן מהמאור אש המלווה לילד , דהיינו מבעות אור של האב החלק ההופך לאש יכול להגיע לבועת האור של הילד ,
ונותן עוד מרחב מלווה מבורר של פנים חוץ בבאר האור , מעיין השגחת מעטפת של ההורה המלווה את הילד ,
וכאילו מכניסה את האב למרחבי בנו ומקריבה בין בועתו לבועת בנו , וזה בשזיף בשבת ,
ביום חול רק מוסיף מטען של מאור אש לבניו .
קצת יידישקייט .
יום נפלא
דוד
אתמול פעם ראשונה בחיי אכלתי שזיף ,
מה אומר נתן קצת אנרגיה , פסיכולוגית לא הרגשתי אותו יותר מידי ,
פיזית היו הרגשות אילחושים קלות באמת יד שמאל , שהחזיקו שלוש שעות וזהו .
מעניין מה הם סגולות השזיף ,
מהערך הקבלי שלו , אני יודע שהוא מוסיף תוואי במאורי אש , ונותן חוויה זמנית של תיגבור מרחבים מלווים ,
המשפיעים על עד כמה אני נושק למציאות החיצונית , וככזה מגביר את מעטפת הקיבה (הירוק) , ועושה עוד רירית בריאות ,
לא טוב אם יש קיב קיבה או תחורים , ומגביר ומסדר יציאות .
יש קשר בין בועת האור של הורה לילדיו , כאשר הילד מושך מבועת באר האור של אביו , כחלק מלווה של יצירת המציאות בעצמך ,
ואילו האב לא יכול לתת לבנו אור , רק מחלק אורו ההופך למאורי אש (אלא אם יש העברת קבלה של אור)
והשזיף נותן מהמאור אש המלווה לילד , דהיינו מבעות אור של האב החלק ההופך לאש יכול להגיע לבועת האור של הילד ,
ונותן עוד מרחב מלווה מבורר של פנים חוץ בבאר האור , מעיין השגחת מעטפת של ההורה המלווה את הילד ,
וכאילו מכניסה את האב למרחבי בנו ומקריבה בין בועתו לבועת בנו , וזה בשזיף בשבת ,
ביום חול רק מוסיף מטען של מאור אש לבניו .
קצת יידישקייט .
יום נפלא
דוד