בוקר טוב מישו יודע אם ספא פרדייז באלנבי עדיין קיים ואם יש מקומות דומים אחרים תודה מראש
פ פשוט אני 39 New member 29/4/14 #1 בוקר טוב מישו יודע אם ספא פרדייז באלנבי עדיין קיים ואם יש מקומות דומים אחרים תודה מראש
ItsikH Member 30/4/14 #1 קיים, מציאה זו לא, בנוסף [ואני לא רואה איש מבעלי הסאונה בא אלי בטענות עעל זה] יש דומה בקריות ליד חיפה.
קיים, מציאה זו לא, בנוסף [ואני לא רואה איש מבעלי הסאונה בא אלי בטענות עעל זה] יש דומה בקריות ליד חיפה.
ItsikH Member 30/4/14 #1 אה, יש את הסקסי שופ, יותר סימפטי בעיני, ויש אולי עוד מקום או שניים בגישה דומה של מקום מפגש לסקס, בלי סאונה וג'קוזי ושאר תפאורה שמייקרת מאוד את השירות.
אה, יש את הסקסי שופ, יותר סימפטי בעיני, ויש אולי עוד מקום או שניים בגישה דומה של מקום מפגש לסקס, בלי סאונה וג'קוזי ושאר תפאורה שמייקרת מאוד את השירות.
ItsikH Member 30/4/14 #1 דיזנגוף 150. יש גם מקום דומה בתחנה המרכזית הישנה אבל המיקום לא מוצלח כמובן וגם הקהל בהתאם. ונדמה לי שיש עוד אחד כזה בנחלת בנימין.
דיזנגוף 150. יש גם מקום דומה בתחנה המרכזית הישנה אבל המיקום לא מוצלח כמובן וגם הקהל בהתאם. ונדמה לי שיש עוד אחד כזה בנחלת בנימין.