כן בטח
גם פעם ילדים בני 14 היו אונסים בנות 12 בבית הספר. כן, ממש
לא צריך להדביק את כל הרעות החולות של היום גם על פעם ולעבור על כך לסדר היום בבחינת גזירת גורל.
זה עניין של חינוך וערכים, כבוד מינימלי לבן אדם. אז פעם לא היה כסף ולא היה אוכל ולא היה אינטרנט ולא הייתה טלויזיה אבל היה חינוך והיו ערכים והייתה מדינה שצריך היה לבנות ולפתח, והיה כבוד לזולת גם אם הוא היה מוגבל.
ולא. אני מצטערת. אני לא אוהבת את החינוך של היום. הילדים גדלים מהר מדי, הם חושבים שהם יודעים הכל מהר מדי, הם חצופים יותר מדי, והשליטה שלהם במדיה האלקטרונית אמנם מחדדת את המחשבה שלהם אבל מקהה את הרגשות והם מאבדים את המושג שנקרא כבוד.
אם הנכד שלי בן ה-8 אומר על השכנה שלי שהיא מטומטמת רק בגלל שהיא אמרה לנו לדבר איתו על כי הוא רוכב עם האופניים שלו מהר מדיי והוא עלול להיפגע ע"י מכונית חולפת, אז בשבילי זאת נורת אזהרה אדומה בגודל של רמזור! "היא לא צריכה להתערב לנו בעניינים" הוא אומר הפושטק הקטן. כמובן שאני ואמא שלו הזהרנו אותו והבהרנו לו שהיא בסך הכל רוצה את טובתו ודואגת שלא ייפגע בכביש. אבל אתה מבין? היום בני ה-8 ובני ה-11 יודעים יותר טוב מכולם מה טוב בשבילם
הראש שלהם בסמרטפון מהרגע שהם יוצאים מבית הספר. אז נכון שהילדים היום הרבה יותר מבריקים, אבל אין להם שום כבוד לשום דבר.
לא מדובר כאן בילד אחד או שניים שאפשר להגיד עליהם שהם עשבים שוטים. 16 ילדים מגיל 13 עד 15 השתתפו ב"חגיגה". אז להגיד ולפטור את זה באמירה שגם פעם זה היה רק לא דיברו על זה, זה פשוט לכסות את הערווה בעלה תאנה.
אבל חוץ מזה יש לנו ארץ נהדרת. באמת.
http://www.youtube.com/watch?v=vBadAVsdixk