בוקר טוב

בוקר טוב

תלמידי היקרים בקורס יוגה (איך משקיעים בהם כאן) והותירו אותי גלמודה בכיתה הגדולה. אז אני מנסה לפתוח שירשור של בוקר טוב (בחיי בחיים לא עשיתי דבר כזה חחחחחחחח)

נשית~37

New member
בוקר טוב חמותי ../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif

אפשר לבוא להתנחל אצלכם לשישבת? חחחחחחחח הנכדים ממש רוצים לראות לך...אופסססס אותך.

נכדים? טפו

מה נכדים חשבתי שהייתים נשואים בדיוק 60 דקות וגם זה ללא ברכתי וברכת בעלי שיחיה וחוץ מזה הבנתי שהוא לא השקיע בסקס, אז על איזה נכדים את מדברת?

נשית~37

New member
את יודעת כמה אפשר להספיק

ב-60 דקות???????? ונכדים יוצאים גם אם לא משקיעים בסקס חחחחח אגב, איפה חמי? געגעתי אליו...

טאקילה~*

New member
הפיקטיבית קולולולו-../images/Emo140.gif

מותר לך לטעום מעט מעולם הרדודים.. בוקר טוב לך יקירתי ברוכה הבאה למועדון השוטים הרדודים.

sahr12

New member
סממאמו.......דווקא היום!!!!!!!

על הבקר דוח´ות,ביקורות,תרשימים.....כבר שכחתי מה זו עבודה...חחחחחחח תחזיקו מעמד גם בשבילי......אני מציץ ....

נשית~37

New member
לא הבנתי...

להחזיק לך ת´מעמד? חחחחחח שששששש מזל שהוא בין הניירות...

אני...

אני, פנטום הצ´ט מחזיק מעמד זה למען כל העובדים קשה והעובדים בכלל, למען כל הלוחמים בדו"חות, בביקורות, למען כל אלו העמלים על התרשימים ולתפארת מדינת ישראל !!!

מיכל31

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

תחזיק לי גם את עצי המוצר, יצאו לי העיניים כבר!

ר ו ח

New member
בוקר גם לכם ../images/Emo39.gif

הלוואי עליי שיעור יוגה...<שישקיעו בי קצת מה יש..> אבל לא...אני כאן בין הדפים והרשימות.. אז יום נעים לכולם

יוגה ???

תאמיני לי אני מסתפק עכשיו אפילו ביוגורט... אבל אני עסוק עכשיו בין הדו"חות, הביקורות והתרשימים... מבטיח להציץ...

למעלה