אז יאללה תן לי בטבעת.
ז זיקן New member מנהל 22/3/13 #89 יש לזה השלכות מאוד קשות. אפילו עליי הן לא סומכות ורואת בי איום על קיומם. יש רק 3 בנות מכל הפורום שאני טיפחתי איתן קשר של אמון.
יש לזה השלכות מאוד קשות. אפילו עליי הן לא סומכות ורואת בי איום על קיומם. יש רק 3 בנות מכל הפורום שאני טיפחתי איתן קשר של אמון.
W wish2 New member 22/3/13 #90 בוא נחשוב באמת למה לא סומכים עליך אולי כי היחס שלך משתנה אם מישהי לא רוצה לשלוח תמונה? אחת שיודעת!
M Melencholya New member 22/3/13 #93 שטויות. היחס של זיק כלפיי לא השתנה בשמץ מהרגע שהגעתי לכאן. והוא מעולם לא ביקש ממני תמונה.
י יעקב השמש New member 22/3/13 #67 אתה רגיש מדי לפורום הזה עזובתך אחי קח בקטנה מה אתה מתרגש. כולה אדום. פעם גניפר הייתה אדומה שתבין פחות או יותר מה המעמד של אדום.
אתה רגיש מדי לפורום הזה עזובתך אחי קח בקטנה מה אתה מתרגש. כולה אדום. פעם גניפר הייתה אדומה שתבין פחות או יותר מה המעמד של אדום.
ס סpap New member 22/3/13 #19 אוח כפרה עלייך, כשאת מדברת על כדורגל גודלים לך הציצים בעיני רוחי מכדורי טניס לכדורי רגל ואין כרטיסים מאמי הכל אזל אבל אם מהמרפסת שלך רואים ת'משחק אני בא
אוח כפרה עלייך, כשאת מדברת על כדורגל גודלים לך הציצים בעיני רוחי מכדורי טניס לכדורי רגל ואין כרטיסים מאמי הכל אזל אבל אם מהמרפסת שלך רואים ת'משחק אני בא
S supeman New member 22/3/13 #25 הופה! מה אני רואה פה? עכשיו אתה חייב לספר לי מה עשית כדי להפוך לבולשביק. איך שיכנעת את הפוליטבירו? ברכות, טובריש!
הופה! מה אני רואה פה? עכשיו אתה חייב לספר לי מה עשית כדי להפוך לבולשביק. איך שיכנעת את הפוליטבירו? ברכות, טובריש!
ס סpap New member 22/3/13 #26 ע"ע http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2160&messageid=168234837
W wish2 New member 22/3/13 #7 אני רוצה נס קפה מעט חלב,סוכרזית אחת. וקלי עם מעט ריבה בצד. תגיש לי את זה עד השעה 9.05 בדיוק. ותעשה סיבוב יפה סביב המיטה שלי לפני שאתה מניח את המגש. תודה.
אני רוצה נס קפה מעט חלב,סוכרזית אחת. וקלי עם מעט ריבה בצד. תגיש לי את זה עד השעה 9.05 בדיוק. ותעשה סיבוב יפה סביב המיטה שלי לפני שאתה מניח את המגש. תודה.
ל ליאור243 New member 22/3/13 #17 קודם תתקלחי תתגלחי(גם את השפם והזקן),תמרקי את החטאים ותורידי את הריח של הכלור... ורק אח"כ אני אשקול אם שווה להידקר בשביל זה.
קודם תתקלחי תתגלחי(גם את השפם והזקן),תמרקי את החטאים ותורידי את הריח של הכלור... ורק אח"כ אני אשקול אם שווה להידקר בשביל זה.
M Melencholya New member 22/3/13 #31 למה הפיטמות שלה כל כך בולטות? זה קצת דוחה אותי... אני מכינה לי, רוצה גם? קפה אני מתכוונת
ל ליאור243 New member 22/3/13 #33 שניה אני הולך לשאול אותה וכבר חוזר. מה זה למה? ככה! ככה היא נולדה ואלו הפיטמות שלה...או שאת כמו ג'ני שחושבת שכל הפיטמות של כל הנשים אותה צורה. 2 סוכר ,הרבה חלב,כוס עם ידית ימנית ועירבוב 4 פעמים שמאלה. תודה
שניה אני הולך לשאול אותה וכבר חוזר. מה זה למה? ככה! ככה היא נולדה ואלו הפיטמות שלה...או שאת כמו ג'ני שחושבת שכל הפיטמות של כל הנשים אותה צורה. 2 סוכר ,הרבה חלב,כוס עם ידית ימנית ועירבוב 4 פעמים שמאלה. תודה
M Melencholya New member 22/3/13 #35 זה מוזר חשבתי שכל הנשים אותו דבר... מאיפה לי? אני לא באמת עוברת ברחוב ומשווה פיטמות בין נשים. אתה רוצה קפה שחור או קפה נמס?
זה מוזר חשבתי שכל הנשים אותו דבר... מאיפה לי? אני לא באמת עוברת ברחוב ומשווה פיטמות בין נשים. אתה רוצה קפה שחור או קפה נמס?