בוקר טוב

Dor K

New member
בוקר טוב

יש לי שאלה: מה עושים כשמרגישים כמו שאול יהלום ואין יכולת לזוז מילימטר, מה גם שבמקרה ההרגשה הזאת תמיד נופלת על היום שצריך לנקות את הבית? מה יקרה אם אני לא אנקה? אתם תלשינו?

דן צ

New member
אווו, שאלה מצויינת

ואני שמח ששאלת אותי את השאלה הזאת אני חושב שזאת שאלה טובה שנוגעת בנקודה הנכונה שאלה שהיתה אמורה להשאל לטובת כולנו ולטובת העם שלנו לאיחוד העם ברגעים הקשים שלו ולי הכבוד להשאל את אותה ההשאלה המצויינת שלך....

nutmeg

New member
הנה - לדוגמא

אני למשל החלטתי קודם כל לנקות סביב המחשב. המון אבק הצטבר לי מסביב, ביחוד על המקשים. ואם אני כבר פה מנקה, אעשה עוד משהו, למשל אכתוב בפורום. ככה אמא שלי למדה אותי - לעשות דבר אחד ובדרך עוד משהו... הנה - למשל עוד רגע אסיים פה ואלך לבדוק כמה אבק יש ליד הטלויזיה... ובדרך אקח את כוס הקפה. ועכשיו ברצינות: כשאני חייבת לנקות ולא בא לי (שזה המצב 90% מהפעמים) אני עושה שני דברים - 1) נועלת נעלי ספורט (לא לצחוק זה מין אקט מחייב כזה) 2) שמה מוסיקה לאטינית קופצנית שמזיזה אותי.

דן צ

New member
וואלה רעיון מצויין

אז אני עכשיו הולך לנקות חנות נעליים אני צריך לקנות נעליים יש לי ביום חמישי כנס חשוב!

זה לא ../images/Emo42.gif טוב, אם צריך לנקות

כך שיש סתירה בהודעתך. שנית, גם אנוכי מניחה דיסק איכותי אך קופצני, ודואגת להפסיק את העשייה הברוכה מדיי פעם, לאתנחתא סיגריתית או פיצוי נפשי הולם אחר (זריקת שאריות הזבל ממרפסתי אל עבר העוברים והשבים, התזת מים לגינתם של שכניי מלמטה, או הפעלת שואב האבק על ניוטרל כדי שמשפ´ ליפסקי לא תשמע את אשר קורה בדירתה היא). מנסיון גיליתי שניקוי אסור לו להתהוות ביום שישי, היות וזה יוצר לחץ לא בריא על סוף השבוע. לפיכך אנוכי מחלקת את מטלות הבית לפי הימים: יום א´ חדרי שירותים ואמבטיות. יום ב´ - חדרי מגורים ועבודה. יום ג´ - נחים, פעמיים כי טוב. יום ד´ - מטבח, פינת אוכל וסלון יום ה´ - הגינה, הבריכה ומוסכי המכוניות. יום ו´ - המשרתים מנקים את איזורם שלהם לבדם. וביום שבת - עוברים בקלילות על מרתף הביליארד, אולם הקולנוע הביתי ובקתת האורחים הקטנטנה. כפי ששמת לב, איני מנקה לעולם את הקומה השניה והשלישית, שהרי מי מגיע לשם בכלל.

אהה, ושכחתי להזכיר כמובן

שפרויקט "רק היום, קילו סליחה, עשר שקל" ממשיך בעוז כמובן עד יום כיפור עצמו. כמובן שגם בעיות אחרות יתקבלו בברכה, מצוקות אנושיות יתקבלו בשמחה עצומה, ודילמות קיומיות - מה אומר? דמעות יזלגו מעיניי !!!

jahnon

New member
או בדיוק על זה רציתי לדבר

אצלנו מנקים שבוע כן שבוע לא והאמת שכבר חודשיים אנחנו בשבוע לא. ומה לעשות שאני חולה נקיון מוסווה (אני מניח קליפות גרעינים וניירות טואלט אחרי שאני מנקה כדי שלא ישימו לב). אבל ברצינות מה שאני עושה זה לובש מכנסיים קצרים, מוריד חולצה מוריד נעליים וגרביים מכין אוסף שירים במחשב לוחץ על play ו... מנקה את הבית. כמובן שאני משתדל לעשות כמה שפחות תזוזה אז יש לי נוהל ניקוי בית שזה אומר איזה חלק מנקים קודם ואיזה אחרון איפה מתחילים לטאטא ואיפה מתחילים לשטוף האם להתחיל לנקות מלמעלה או שמה מלמטה (מלמעלה כדי שלמטה לא יתלכלך תוך כדי אם שאלתם) בקיצור יש לי שריטה רצינית בראש ויש שאומרים שזה כנראה בקע. בכל מקרה תמיד אפשרי להזמין מנקה. ובקטע הזה הייתי רוצה לשאול מדוע ולמה יום לפני שהמנקה באה רוב האנשים שאני מכיר, אם לא כולם, מסדרים את הבית? אם אתה כבר מסדר אז תנקה כבר ואל תביא מנקה אבל אם אתה מביא מנקה אז עד הסוף.

jeb

New member
שיטה בדוקה ויעילה:

רטוב = נקי צבוע = חדש מערום = מסודר ובתרגום חופשי - לעבור עם סמרטוט לח זו שטיפה לכל דבר.

Dor K

New member
דיווחים משטח

בצעדים שקטים התקרבנו ונעמדנו בשורה עורפית במסדרון, מוכנים לתקוף (אני הדלי והמגב). הסתכלנו ימינה, שמאלה, בדקנו שהשטח נקי, ואז בתנועה אחת מהירה, הסתערנו על המטבח והסלון... הוא צרח קצת בהתחלה שנרחם עליו, אבל זה כבר היה מאוחר מדי... כולנו בריאים, שלמים וריחניים. הסלון עומד ומביט בי בעיניים מושפלות, אבל עד החתונה יעבור לו. סופשבוע נסבל לכם.

ועכשיו משסיימת את ביתך שלך

אנא בואו אתה, מגבך וסמרטוטך לביתי שלי. המפתח בארון חשמל.

ל יב י

New member
מה קרה לעוזרת?

אם היא חולה היום, שתבוא מחר. לה תמיד יש כוח. בכל אופן זו השיטה שלי. קצת מעייף אותי לראות אותה עובדת במרץ אז אני הולכת לנוח עד שהיא גומרת לנקות. יום טוב ונקי.

d@r121

New member
לי יש שיטה טובה...

הולכים לביה"ס בצהריים חוזרים הבית נקי (ההמצאה הזו נקראת עוזרת...) בכל אופן אני דואג לנגן את מצעד הMTV האחרון ואמי דואגת את מצעד הלהיטים של 88FM ולכן אני מתחיל בחדרי (ומחפף פה ושם...) ומסיים בגג/מטבח/כל עזרה שההורים מבקשים עצתי לדורק´ה (שמת לב ששמותינו זהים..
) אחרי שמנקים מרגישים יותר טוב (אל תשאלו איך נראה החדר שבוע שעבר...)

למעלה