בוקר טוב

דינוס

New member
בוקר טוב

בוקר טוב ושבוע טוב למען האמת התחלתי את השבוע לא טוב , ולמה ??? כי מיד בבוקר עיצבנו אותי בעבודה , לא משהו כל כך רציני אבל עדיין מעצבן מעבר לכך הרי זה תחילת השבוע ויש עוד חמישה ימים עד לסיומו , סיבה זו לבדה מספיקה על מנת להיכנס לדיכדוך קל . בנוסף לכל זה חיי האישיים בכי רע , לא הולך לי עם בחורות כלל , לא הצלחתי למצוא את המתכון לחיים מאושרים . אני עדיין בתהיות ומחשבות איך עושים , מה , מתי , ואל לנו להיתעלם מכך שתקופת החגים הגיעה !!!! כמובן שתקופה זו יכולה להיות משמחת במיוחד אבל למי שנימצא בדיכדוך קל התקופה לא מבשרת טובות . שנה טובה ומאושרת שנת אהבה ו...

משה999

New member
תקפות החגים... התקופה הכי גרועה

של הרווקים/קות. הדודות נועצות בך מבטי רחמים בשולחן החג, האחים הקטנים שלך כבר ממזמן נשואים עם ילדים, אמא אומרת שאין מה לדאוג הזמן יעשה את שלו (אבל בינה לבין עצמה היא מאוד מודאגת) והאבא משחק אותה קול. בשנים האחרונות ישנה מגמה של רווקים/קות לארוז מזוודה (או תיק טיולים) ולנסוע למזרח לתקופת החגים. אומרים ששם היאוש נעשה יותר נח.

חופש 67

New member
ואני דווקה חושב שהחגים...

זה התקופה הכי יפה לרווקים והרווקות. שם אתה מוצא את עצמך עם כולם יחד באותו השולחן, לפתע אתה לא לבד כל המשפחה עוטפת אותך בחום באהבה, הם יודעים שאתה לבד אבל לא מדברים איתך על זה. האחיות שלי שמגיעות עם בני זוגם מפנקות אותם וגם אותי כאח, נותנות לך הרגשה שלמרות שאתה לבד יש משהיא שדואגת לך בכל זאת. והאחיינים והאחייניות כולם אבל כולם עושים לך טוב על הלב. אני לא מוותר לעולם על אווירת החג בחייק המשפחה. לא כשאני לבד. לא כשאני ביחד... בכל מקרה כך זה אצלי בחגים.

למעלה