בוקר טוב

זה באמת קשה

אני זוכרת את עצמי בתקופה הזאת עשיתי כל סגולה שהיא מלבד להתקלח עם צפרדע חחחחח ובסוף התחתנתי עם דפוק אז אולי לא הייתי צריכה לעשות הכל?

חח

דווקא אני לא התחלתי עם סגולות...... אאני רק מתפללת!עובדת על המידות!ורוצה לחזור שוב לחלק נרות שבת קודש ללא דתיות! עםדפוק?למה את אומרת ככה?

לצערי

כשהקב"ה לא רוצה אז לא רואים תאמת הייתי סופר עיורת ולא מאהבה זה ממש כאילו הקב"ה כיסה את עיני ועיני הסובבים שלא נראה ונחוש כי הבעיות הנפשיות שלו היו עוד כנער והצליחו להסתיר את זה מאיתנו בצורה מדהימה רק תפילה לא נראה לי משהו אחר

לא

כל עוד את מודעת לזה ודואגת שיקח את הטיפול המתאים אב ברגע שאת לא יודעת והבן אדם מסתובב לו שנים ללא טיפול ואז גיעה התפרצות שהורסת לך את כל הבית ואני לא מתכוונת פיזית בתחילה הוא לא היה אלים אז זה קשה כי אין מצב לריפוי

צריך באמת

להתפלל הרבה......איזה פ.ח.ד

אני חושבת

שאם אלוקים רוצה אז זה פשוט לא יוודע אבל מה שכן אפשר לצאת יותר ממספר פגישות ואז יודעים אני פגשתי מלא מלא סוגים של אנשים(לא דווקא דייטים) והתנסתי איתם.. אני מזהה מחלת נפש שאני רואה אותה.

קליט

New member
לרוב את רואה עצבנות/שאלות מוזרות/משהו בעיניים

רעידות בידיים וכו` . צריך להגיע לפגישה במצב פתוח לקלוט . ובודאי במקרים רצינים - שמים לב יותר . ולפני שידוך חייבים לעשות חקירה רצינית ולא לסמוך שיהיה פסדר

קליט

New member
לא אמרתי שתמיד זה כך

נראה שלרוב זה כך . במקרים קשים - קורה יותר שרואים משהו כנ"ל . במקרים קלים - רואים פחות

למעלה