בוקר טוב ....

תולי 23

New member
בוקר טוב ....

אני לא זוכרת מתי התחלתי להכיר את הנושא של החלומות הצלולים, לאחר שהבנתי שבאמת אפשר לשלוט בחלום אני פשוט נהנת. אני לא מנסה טכניקות מסוימות , זה קורה לי בעיקר שאני קמה לילד שלי באמצע הלילה וחוזרת לישון , או בשנ"צ. האמת היא שהיא נכנסת לחלום אני בשליטה מהירה , אבל כל החלומות הם על אותו עיקרון, אני מבינה שזה קורה אני קופצת גבוה ונשארת שם, ונכנסת בקיר כדיי לצאת החוצה, עפה , ובעיקר נכנסת לבתים , הקטע המצחיק הוא שאני תמיד פותחת לראות מה יש לאנשים במקרר ומה יש להם בבית, רואה איך כולם ישנים, קצת נוגעת ועפה משם. יש עוד הרבה דברים שאני רוצה לעשות אבל אני לא יודעת איך לפתח את זה, אגב אני משתפת את האנשים אני שואלת אותם אם אני עפה ואז אני מודיעה להם שאני חולמת ושזה לא אמיתי, מה שמפליא אותי זה הטעם של האוכל שהוא כל כך אמיתי , והריחות.... בקיצור זה חוויה שהייתי רוצה לפתח אותה.

silverhawk

New member
זו בהחלט חוויה

אני מבין שתדירות החלומות הצלולים אצלך היא די גבוהה? אז את כנראה אחת מאלו שאנו מכנים "מחצללים טבעיים", וסביר שהרבה כאן יקנאו בך... :) ואכן, כפי שכבר חווית בעצמך, הכל בחלום עשוי להראות מציאותי לחלוטין ואף יותר. בכל אופן, נשמח לשמוע קצת על החוויות שלך בעולם החלומות הצלולים, וכמובן שנשמח לענות לך על כל שאלה ובקשת עצה בכדי שתוכלי להפיק את המירב מהעולם המדהים הזה. ברוכה הבאה לפורום.

למעלה