בוקר טוב

renegade21

New member
בוקר טוב

כמה שאלות קטנות לי לגבי סעיף עזיבת דירה שכורה בהודעה בכתב 3 חודשים. בסעיף כתוב הודעה בכתב 3 חודשים ושלחתי לבעל הדירה הודעה בכתב למכשיר הסלולרי אשר דרכו אני יוצר עמו קשר וכמו כן שלחתי מכתב רשום.המכתב הרשום חזר לאחר שבוע כנראה כי הפרטים לא היו נכונים (העתקתי את פרטי בעל הדירה מחוזה השכירות) יש בידי כתובת נוספת. שאלותי הן אלו: האם הודעה בכתב בטלפון סלולרי יכולה להחשב כהודעת התראה?שכן אני לא מעוניין לשלם מעבר למועד שנקבתי בו אנו עוזבים את הדירה. האם יש לשלוח מכתב רשום נוסף לכתובת השניה?אני בטוח שכן אך בעיקר מטרידה אותי העובדה שהוא עלול להתחיל את הספירה מהיום בו הוא מקבל את המכתב ולא מהתאריך בו נשלח המכתב המקורי וההודעה למכשירו הסלולרי. תודה רבה לכל תשובה שתתקבל

אם שמרת את המעטפה שחזרה

ובהנחה שהכתובת עליה היתה זו הרשומה בהסכם ובהנחה שזה חזר לאחרונה ולא לפני שבועות, תשלח מכתב נוסף לכתובת האחרת הידועה לך (וזה בהנחה שכתובת זו לא הובאה לידיעתך על ידי המשכיר) ותצרף צילום המכתב והמעטפה ששלחת. תציין שלמען הזהירות אתה שולח שוב אבל שהמועד מתחיל ממועד ההודעה הראשונה. אם שמרת על המסרון ששלחת, תמשיך לשמור אותו ותציין גם את עובדת משלוח המסרון.

למעלה