בוקר טוב,

בוקר טוב,

אתמול הלכתי לישון בסביבות 22:30 ב00:30 (חצות וחצי) קמתי להתפנות רק כדי לראות את התכשיטים שלי צופים בטלויזיה - "יש להם חופש..." בבוקר כשקמתי לעבודה ב4:30 הטלויזיה עדיין דלקה הקטנה ישנה על שמיכות על הריצפה הגדול ישם על הספה בתנוחה שהעידה כי הוא צפה בטלויזיה עד לא מזמן... מעניין מתי הם יתעוררו היום... איזה מזל שהיום זה היום האחרון לחופש...

דינהלה1

New member
הבוקר אצלי התחיל עם "שקרים לבנים" ../images/Emo67.gif

השנה אצלנו אין חפיפה בחופשות הגן בין הגן הפרטי של התאומים לגן ערייה של הגדולה, ולכן כשהיא שמעה בתחילת השבוע שיש להם יומים חופשה היא מיד הצהירה שהיא לא מוכנה שהיא תלך לגן והם לא, בלי קשר גם כך היא הערימה עלי קשיים שילשום וסרבה ללכת לגן למרות שאני שולחת אותה לצהרון בגן רק יומים בכל השבוע הזה. . ולכן הבוקר קצת סיבנתי אותה, ביקשתי מבעלי שהוא יקח אותה היום לגן ולא סיפרנו לה שהתאומים נישארים בבית. אני אישית לא אדם שמשקר אבל יש מקרים שפשוט אני מרגישה שאי אפשר לחיות בלי לעגל פינות פה ושם כמו למשל בסיטואציה שהיתה לי הבוקר כי לא תמיד יש לי הכח והזמן להיות יצירתית... האם יש מושג כזה שקר לבן? האם אתם משתמשים בזה מול הילדים? ואם לא מה האלטרנטיבה?

לפעמים אין ברירה.

מה גם שאני לא בטחה שזה בכלל שקר. לא אמרת שהקטנים בבית... זו מן חצי אמת כזו. חוץ מזה בטח עוד יהיו הזדמניות שהיא תהיה בבית והם בגן. ואז תהיה לך הזדמנות לפצות אותה. בקר טוב.

הו שקרים לבנים - משתמשת המון

לפעמים אים ברירה למשל כשאני הולכת למיקווה - אין לי כל עניין שהילדים ידעו לאן אני הולכת והם גם לא אמורים לדעת לכן במקרים כאלו אני משקרת להם

שבי38

New member
זה לא שקר

זה חשוב לבריאות ההורים

למעלה