בוקר טוב

בוקר טוב

זוכרים אותי ואת הסיפור המעט דרמתי שלי ושל בעלי? אחרי שהוצאנו קיטור כאן והתנגחנו, חגגנו יחד ראש השנה עם הרבה שקט אחד מול השניה, את השקט חתכנו בחדר המיטות אחרי שממש דרשתי ממנו שנישן יחד ואולי זה ירגיע את הרוחות. בבוקר הוא התעורר עם מצב רוח אחר לגמריי, אמר שזה שיחרר אותו מעט ואף ציין ששיפרתי את ביצועיי ואולי הרומן הזה עשה לנו טוב. מה הלאה? כרגע בהקפאה מהצד שלי, הוא מגלה רצון אחר ורק שלא יהפוך לי לפודל, אוהבת אותם קצת רוטוויילרים, אבל שיהיה, בינתיים סקס עושה לנו יופי של גישור ביחסים.

rrredshay

New member
חח לא יכול לחשוב על זה...

לא היתה כזאת אופציה מבחינתי.... כנראה שאתם במקום אחר
כל שלום בית מבורך....

הסקס באמת היה מעולה

ובאמת יש תקופה רגועה במערכת היחסים. אבל למה חזרת לכאן? סיכמנו משהו. המאהבים שייכים לעבר. באמת יש רצון להסתכל קדימה למרות שזה לא קל.

Rtitan

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגתם אותי שניכם - איזה סרט ערבי!!

בורגול וחומוס - סיפור אהבה
, אחרי כל הסצנה שעשיתם כאן, מה שהיה צריך להשתיק אתכם זה זיון ראוי לשמו?? תפוח בדבש
... הייתי עם גרושתי בקיץ שעבר שבועיים בקראוון (טיול בר מצווה של הבן ) בנופים מדהימים של קליפורניה ןלא עלתה על דעתי האפשרות לגעת בה דרך מעיל סופה, בטח ובטח שום סיכוי למשהו מעבר... למרות שהיו נשמות טובות שדחפו את האף למקומות שלא היו צריכים וגם היה מי שהקשיב להם
. אבסולוטלי מצחיק, שופך, הורג מצחוק מה שהולך ביניכם - אבל מפרגן, שיהיה לכם בהצלחה בדרככם החדשה...
. בפעם הבאה כשהביצועים שלך ירדו קצת,תודיעו מראש שלא ניתקע בלי פופקורן...

WinWin8

New member
לאור ההערות שקיבלתי על היותי

קצת בוטה, אשתדל לענות בצורה הכי מעודנת שאני יודעה: זה בסה"כ מראה שאין כמו נעיצה הגונה להשכנת שלום בית. כמו שנאמר "אדם ניכר בכיסו, בכוסה, ובכעסה." חווה ושווא ומעשים טובים. האם תוכלי לפרט , למען ישכלון כולן ,איך ובאיזה פרמטרים שיפרת את ביצועיך עד כדי כך שהסורר חזר מסורו ומתנהג כשה פועה?

יערית

New member
../images/Emo88.gif

ח'שווע ושווע ומעשים טובים- הע' כאן מאד חשובה לביצוע! <הצעירים של היום ..>

יערית

New member
סקס כגישור

אני מקווה שבמיקרה שלכם "העולם כולו הוא לא גשר צר מאד ".

אחלה...

סופסופ מדברים כאן על סקס. רק בקשה קטנה - אחרי הכסאח הבא תחזרו עם פרטים ו/או תמונות...

NoaModiin

New member
אתה יודע ש...

הצניעות יפה לכל. ולמה לדבר אם אפשר לעשות ?

Rtitan

New member
וניסוח אחר... ../images/Emo8.gif

מי שעושה - עסוק בלעשות ולא בלדבר כל כך הרבה
...

rrredshay

New member
חח נראה לי שפנית...

לאדם הלא נכון.... יש כמה מתדלקים שיעידו... חחחח

למעלה