בוקר טוב

בוקר טוב

וואלה לא קר , אם לבושים בתחתון, גופיה גטאעקס טרמי עליון ותחתון, חולה טרמית גרביים תואמות ומכנסי פלאנל , וסגין, עבה נכון לא קר. ואז אם מישהי מתחילה לצייץ, שיש לה בעיה עם ........ גברים? אז אומרים לה: ולמה עדיף מלפוון על גבר?? אממממ בבקשה הנה התשובה לפחות חלקה מלפפונים נשארים מוצקים במשך שבוע אורכו של מלפפון ממוצע הוא כ-15 ס"מ ושום מלפפון חא יספר לך סיפורים שהאורך לא כ"כ משנה המלפפון נשאר זקוף במשך כל הלילה והוא גם לא נוחר מלפוון לא ילחיץ אותך ולא ינדנד לך בשאלות כמו "נו את מוכנה כבר?" המלפפון מחזיק מעמד בכל מצב וגם בבוקר שלמחרת הוא עדיין יכבד אותך מלפפון אף פעם לא ישאל אותך בת כמה את. תמיד, בכל גיל, תוכלי להשיג לך מלפפון צעיר מלפפון את "אוכלת" רק כשמתחשק לך מלפפון לא יגיד לך שהוא לא בדיוק הטיפוס בשביל חתונות מלפפון לא מתרגש מכל ישבן שעובר בסביבה מלפפון מצונן לא דורש טיפול מיוחד מלפפונים, אפילו באמצע חלום לא שוכחים את שמך

paloma blanca

New member
ידעתי .....

שלמלפפון יש הרבה יתרונות
בוקר טוב לבית התקוות, לסוף השבוע הבא עלינו לטובה

ניקו 45

New member
שמעתי אמש סיפור קטן ונחמד מאת סטיב../images/Emo41.gif

מי זה סטיב את בוודאי שואלת שושק'ה ? ובכן : סטיב הינו כבוד השר סילבן שלום . השר לענייני מה בוודאי את שואלת שושק'ה ? ובכן : השר לענייני ארץ ישראל השניה - חלקי ארץ ישראל שאינם בקו רוחב בין חדרה לגדרה . הבנתי יא' ניקו ועכשיו תספר על מה סיפר כבוד השר ? ובכן : הסיפור מתקיים בתוניסיה של ימי מלה"ע ה-2 . כידוע הגרמנים כבשו את טוניס וגם שם ביקשו לבצע את זממם ולהשמיד את יהודי טוניסיה . הקימו מחנות מעצר וריכזו בהם יהודים . ובאחד הימים באו הגרמנים ונקשו על דלת אחד הבתים של היהודים . אשת הבית פתחה הדלת ובראותה את הגרמנים מיד מיהרה לסגור את דלת הברזל בפניהם . הגרמנים דפקו ודפקו עד שהשכן הערבי והמוסלמי אמר לגרמנים : לא , אל תעלבו מפני האשה . היא פשוט סגרה הדלת מפניכם מפאת הצינעה הן אצל היהודים אין האשה מראה פניה בחברת גברים ללא נוכחות בעלה . תבואו מאוחר יותר , בסוף היום כשהבעל יגיע הביתה . אין ספק שבעזרת הערבי נמלטה המשפחה הנ"ל וניצלה מפני הגרמנים י"ש לעד . כן ויש את להקת המתחייבים ... ומודה שהמוסיקה שלהם לטעמי . The Dark End Of The Street בוקר ויום טוב ישראל

ש ר ה לה

New member
אה אה אה אייייי!!!!!!!!!

למה ככה רון? רק דבר אחד שכחת לציין - ש....... מללפפון הוא תמיד קר
אז עדיף כבר ללכת לעשות קעקוע. נכון , זה כואב. אבל המחמאות אחר כך מחממות את הלב. לא?? אז בטוח הבחנת ראן שמה שהכי חסר לי הבוקר זה קצת חום. כדי להשלים את החסר אני אחבור הערב לבתי להופעה מדליקה של אפרת גוש המדליקה. לדעתי הבחורה הזאת רק משתבחת עם הזמן. ואם טרם שמעתם עליה, אז הנה היא: אפרת גוש שרה על אה אה אה אה אהבה.... זה נראה קצת כמו נח נח נח.....לא?
הולך להיות שם חםםםםםםםםם

ניקו 45

New member
ולמה היית צריכה להביא אותה לכאן שרל'ה ?

מצאה חן בעינייך האפרת גושחלב הנ"ל ? וסופו של מלפפון להירקב ולהצחין . בוקר טוב ישראל

ש ר ה לה

New member
תתפלא יא ניקו. אבל אחרי ששמעתי אותה בראיון של

ראיון של שעתיים עם רוני קובן בתכנית ציפרי לילה של גלי צהל, התחלתי לחבב אותה אפילו יותר. נכון שהיא מדור שלא בדיוק ידע את יוסף, אבל אני מוצאת שיש מקום גם לאמנים מהדור החדש ולא רק לענקים ש....., מקומם לא יסולא בפז כמו אריק הגדול איינשטיין בשירו הנהדר על בני פורמן מתוך סרט הקאלט עיניים גדולות.. באותו תקליט בו היה השיר הזה (שם האלבום סע לאט, אם אינני טועה) היה שיר אחד שבעלי היה נוהג לשיר לי כשהאהבה עדיין שררה במשפחתנו. היום אנחנו גרושים. מודה, שבלב פנימה נשאר לי משהו כלפי האיש המיוחד הזה, אבל להמשיך לחיות יחד כמשפחה היה פשוט בלתי אפשרי.

ש ר ה לה אנחנו מבני העדה הטובה

אנשים חמים, לכן אצלנו זה מובן מאליו אין צורך לציין זאת. את יכולה לשאול את הרומנים שבסביבה. את חוברת לביתך? ואני חובר מחר בערב לילדי וגרושתי לארוחה משפחתית , אחרונה בסטטוס הקיים לא, אני לא מתחתן אבל מאוד, מאוד מקווה שבחודש הקרוב, ככה כל יום זה יכול להיות שהסטטוס שלי יהפוך ל............... סבא כן סבא וואלה כמה אני מחכה לזה. יייאלה שרק יהיה טוב

ניקו 45

New member
רון 52 תבוא פה ווקשה ../images/Emo41.gif

אני מאחל לך : שתמצא אשה ותתחתן . שאשתך לעתיד תגיד לך : רון רד זרוק ת'זבל ותביא ת'לחם מהמכולת . וביום שישי תאמר לך : רון עזוב ת'כתיבה בפורום ובוא לארוחה חגיגית וקדושה של ערב שבת . ואני מאחל לך רון : שיוולד לך נכד ,(וסופסוף תהיה לך גושפנקה לחוש להגיד אני איש זקן ) והנכד הנ"ל ישתין עליך בקשת רחבה , ולמה אני מאחל לך נכד ? כי הוא כנראה יהיה היחידי שיזכור אותך שניםםםם אחרי לכתך מאיתנו . (איך אומרים סבא ברומנית ? בוניקו זו סבתא נכון ? ואל תגיד לי "זיידה" ) תקשיב ותתרגש יחד איתי : Eu nu te am uitat

ניקו 45

New member
זה סיפור על רון 52 ../images/Emo63.gif

עיניים גדולות אריק איינשטיין מילים: אורי זוהר, אריק איינשטיין ומיקי גבריאלוב לחן: מיקי גבריאלוב זה סיפור על רון 52 שתמיד הלך לו קלף היה לו כל מה שאפשר לרצות והוא רצה יותר - היה לו בית חם, אישה טובה וילדים בריאים היה לו כל מה שאפשר לרצות והוא רצה יותר הו רון 52 שתית כל הצוף מתוך הפרח שתית כל הצוף יבש הפרח הו רון 52 . זה נכון אתה בסדר ממלא את החובות מביא הלחם מוריד את הפח באמת כל הכבוד. אתה מוציא האישה, נותן לה כבוד, נושא בעול, רק אל תשכח דבר קטן אחד - שזה עוד לא הכל. הו רון 52 ... לאן אתה רץ, מה בוער לך? עזוב את השטויות לך תנוח אל תסכן את מה שיש ויש לך הרבה, רון 52 . אנשים חיים ביחד, אי אפשר לבד אי אפשר לתת רק אצבע ולקחת כל היד אנשים רואים, אנשים יודעים, זה לא נעים אתה חושב על עצמך אבל ישנם גם אחרים לאן אתה רץ, מה בוער לך? עזוב את השטויות לך תנוח אל תסכן את מה שיש ויש לך הרבה רון 52 . וכאילו זה בסדר, העתיד נראה ורוד מרחת פה, טייחת שם, שיחקת טוב מאוד הצרה איתך, כן שיש לך, כן, עיניים גדולות רוצה הרבה, תמיד הכי הרבה, רק עוד ועוד ועוד. הו רון 52 ... זה סיפור על רון 52 שתמיד הלך לו קלף היה לו כל מה שאפשר לרצות, והוא רצה יותר.

ניקו 45 ריגשתני

אבל זה כבר קרה בעבר מצאתי אשה, ביום החתונה אמרה לידודה מבוגרת מהיום אין לך שם משפחה יקראו לך רון מכולת רון זבל רון נקיון רון הילדים וככה הלאה הוהלאה אז כן, אני באמצת מודה לך גם על השיר ההוא בהמשך ראאבק, תודה

בוקר טוב אנשימים ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

איזה כייף לחגוג יום הולדת, וכמו בשיר של פורים "למה לא כל יום פורים" - אז למה לא כל יום, יום הולדת אז תודה לכולם, לאילנה לשרה לשוש לWOMAN לאיטף לצילוש לאלונדי ולגחלולה, תודה על האיחולים, ולמי ששכח או לא הספיק, אפשר גם היום
המשך יום נפלא לכולם, ורון אף פעם לא מאוחר להתחלה חדשה, ומי יודע בעצם מה צופן לנו העתיד. חיבוק ענק לכולםםםםםםםםםםםםםםם

חניל'ה../images/Emo13.gif החגיגה נמשכת,,../images/Emo140.gif

יש לי חברה טובה שחגיגת יומולדתה השבוע נמשכה כמה ימים ברשת,,

שוש../images/Emo124.gif

שושקלה, החגיגות התחילו ביום שישי שעבר וכנראה שההפתעה הגדולה עדין לא התרחשה ואולי הפתעות מי יודע, ואני "מהכפתלי" כמה שיותר יותר טוב, חחחחחחחחחח, כמו שנאמר "שונא מתנות יחיה, אבל בקושי"

חני האחת, היום? היום זה היום?

יום הולדת שמח לך נכון כיף שיש ימי הולדת אבל, השאלה שלי הזכירה לי יום אחד מרצה, בעת ההרצאה מספפר שמי שמקיים יחסים כל יום נראה גבוה רחב כתפיים מחייך וצוחק מכל הלב כמעט מכל דבר, "האם יש כאלה בכתה שואל המרצה" ואכן שניים מרימים ידיים והם ממש עונים לתיאור יפה אומר המרצה ומי שעושה זאת פעם בשבוע נראה טיפה נבוך, מתחיל להקריח, רואים שיש לו חיוך בקצה השפה כאלה יש לנו? כן עונים 3 שממש מתאימים לתיאור ומיש מקיים יחסים אחת לחודש נראה רזה ללא חיוך, קרחתם אפילו לא מבריקה, עינהם נראות טיפה כעוסות, השפה התחתונה נעה בעצבים כאלה יש? ושוב עוד 6 מרימים ידיים ממש בול בתיאור ועוד ממשיך המרצה ואמר שמי שמקיים יחסים פעם בשנה נראה קטן, מצומק, שחור, עצבני, לא מחייך, עינין מתרוצצות לצדדים, גבו כפוף, וחיוך לא נראה על פנין בטח כבר כמה שנים לא מאמין שיש לנו כזה בכיתה או שאני טועה אבל יד מסוף האולם התרוממה ואכן אחד דומה , אבל ממש לתיאור של המרצה וצוחק, ומחייך ועולץ מה אתה צוחק שואל המרצה פעם שנה ואתה צוחק כן משיב הסטודנט, כן הלילה , הליה זה הפעם בשנה אז תחייכי מסיבות טובות רק

רון

אתמול זה היום אבל אין לי כאמור בעיה לקבל ברכות גם היום והברכה הכי גדולה שאני מברכת ומחייכת היא "ברוך שעשני אישה" מכל אותן הסיבות שפרטת לעיל..............

גליה1001

New member
תיזהר רון ../images/Emo8.gif

אני לא היתי מתלהבת מהשיר ,בעצם מהמילים בסופו של השיר כי בסוף כולם יודעים וזאת עובדה מי שרוצה עוד ועוד נשאר עם 0 אז אם השיר עליך באמת יש לך הזדמנות לתפוס בזמן את הענינים בלי לחמוד יותר מידי בהצלחה

אילנה 55

New member
ניקו,אתה צודק........

ולך רון אגיד,ואל תכעס עלי. אם אתה חכם,ואם עדיין אפשרי,חזור הביתה למשפחתך היפה. שבוע טוב

למעלה