בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
בוקר טוב

לכולם, מי שיש לו חדשות בקשר לג´ס אז שיזרים מיד! שיהיה לכולם יום נפלא.

jess ועוד

New member
יקירי

אני בבית בחתיכה אחת גדולה והילדה עדיין איתי בבטן חיה בועטת (חזק ברוך השם) לא מצאו שום סיבה לתת לי זירוז ולכן אני עדיין פה ...

sidi

New member
ג´ס

אוף, אתמול הלב נפל לי לתחתונים... שמח שאת פה ולא משנה איך, עם הקטנה בפנים או עם הקטנה בחוץ. יהיה בסדר כשהיא תרצה לצאת היא תצא, בסוף יימאס לה שם בפנים.

טוב מאוד יקירה

האמת שהיתה לי הרגשה שישלחו אותך הביתה ללא זירוז הם לא כל כך ממהרים (וחוץ מזה את בעצמך לא בעד אז ) גם אצלי היה ככה בהריון של האמצעי אפילו שעברתי את התאריך הם בודקים הכל בסדר שולחים מנסים שיהיה הכי טבעי (לא רציתי להגיד אתמול כי חשבתי שאולי את מאוד כבר מתוחה גם ככה אז בשביל מה להוסיף) יקירה מתי שזה יבוא יבוא בשלום ובמזל טוב זה העיקר ואל תשכחי שהתאריך והשעה עוזרים למזל ....

jess ועוד

New member
אוף מזל שאתם פה

איך אתם יודעים להרגיע אותי אם רק הייתם רואים איזה מבול של טלפונים היה לי אתמול כמה אהבה שאני הרגשתי
לכולם

בת ה י ם

New member
../images/Emo140.gif בוקר טוב

|
לו היה לי
לו היה....... כמה פקקים.......יותר פקק מכביש ואני לתומי חשבתי שהמדינה יצאה לחופש גדול.... ג´ס......ס ב ל נ ו ת ולכולכם בוקר מלא אהבה

@@

New member
ג´סססססססס../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

נשמה יפה שלי, איך שדאגתי, הלב שלי נפל, אני שמחה שאת עדין איתנו. יפה שלי אל תדאגי אני מבטיחה לך שהכל יעבור בשלום חולה עלייך כולנו פה איתך עם הרבה
יםםםםםםם ו
תתתתתת אוה
יםםםםםםםםםם אותךךךךךךך

מיקי 35

New member
../images/Emo141.gifג´ס...

הימים אחרונים קשים, וההמתנה ארוכה, אך בסוף כולם יוצאים, וזה מפצה על הכל. מאחל לך שהכל יעבור בשלום

@@

New member
בוקר מיקי

מה קורה? איך ההרגשה בוקר? אני קצת לחוצה, בגלל ג´ס די נבהלתי בבוקר, אני יכולה לדעת איזה הודעה הייתה בפורום הריון ולידה שגרמה לבלאגן??? יום נפלא

jess ועוד

New member
בוקר טוב מיקי וכולם

אני רגועה היום יותר ממה שהייתי כל השבוע האחרון בציפיה ליום רביעי אני תמיד אמרתי שאני רוצה לחכות עד הסוף ושהיא תבוא בעצמה ואולי אולי עוד יתנו לה צ´אנס ... אז כרגע אני סוחבת ...

@@

New member
ג´ס נשמה שלי ../images/Emo24.gif

אני לא מבינה מה הדאגה??? עוד יום יומיים, בסופו של דבר היא תצא, להשאר שם היא בטח לא תשאר, מיקה שלנו כנראה מבסוטית להיות שם בפנים, נעים לה שם
אוהבת אותך

למעלה