בוקר טוב

בוקר טוב

כן קפה, תה משהו, הייתי שותה, בעצם למה "הייתי" אני כבר הולך למטבח להכין רוצה לספר לכם שני דברים האחד, בית שאן באמת מקום משעמם, אבל מסביב לה, כמויות מים!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא הייתם מאמינים שאתם בישראל או במקום שבקיץ יש בו 40 מעלות חום בצל בשעה 12 הסופרים מכולות חנויות מתחילות להסגר, למה? בשביל מי יש להם להיות פתוחים, הרי ממילא לא קונים כל היום, אז מה, שעה לפני שבת? אז רציתי משהו, וואלה לא היה לא חנות אחת לרפואה . טוב והדבר השני: ככה בנסיעה לעבודה שמעתי על זוג רופאים שהתארחו אצל חבר באחד המושבים, לפתע פרצה שריפה בבניין ליד, אחד הרופאים נכנס לדירה השחורה והמפויחה ומלאת העשן וניסה לחלץ את הילדה הלכודה(אמא שלה קפצה מהחלון) לא מצא, יצא, לקח מסכת אב"כ נכנס שוב, מצא את הילדה והציל אותה האמא והילדה במצב קשה אך יציב בבית החולים לא מחמם את הלב? נכון שריפה ומחמם את הלב, אבל לא נגמרו האנשים הטובים במדינה

טליה1233

New member
../images/Emo6.gif

ועל פי זה מתאים לבת חמישים להיות בגיל עשרים

ש ר ה לה

New member
לא פיר בכלל רון../images/Emo4.gif לו באת אלי, הייתי מביאה או

אותך לאלונית בית השיטה למשל שם פתוח 24 שעות ביממה. הייתי מארחת אותך בשמחה בשעת המשמרת שלי על כוס קפה חם או מרק נמס ב... או משהו אחר, (לא מה שאתה חושב כי מצלמות האבטחה עובדות כל הזמן
גם אצלי יש בסביבה איזור מלא במעינות קטנים ומרתקים . הגלבוע הוא שבר משנה של השבר הסורי אפריקני ולאורכו צצו הרבה מעינות שגם הסחנה היא חלק מהם...אז היית כל כך כל כך קרוב ו............ טוב נו אני חייבת לסיים עכשיו כי אני צריכה לנסוע ל................
לבית שאן כמובן, לצרכי עבודה רון חביבי. לא לדאוג בכלל... ואני שואלת את עצמי מה בכלל חיפשת שם בבית שאן???
עכשיו אולי סוף סוף הבנת רון שכשאני אומרת שאני גרה בסוף העולם ימינה זה באמת ככה.... אבל המקום כל כך יפההההה..... נכון?

ש ר ה לה

New member
הבוקר יש לי בדיחה../images/Emo68.gif../images/Emo8.gif

איש אחד לקה באירוע מוחי ואושפז. אחרי כמה זמן כשחל שיפור במצבו, איפשרו לו רופאיו חצאת לחופשת שבת בביתו. גם הכן של אותו איש בדיוק באותו זמן עבר אירוע מוחי, מה שגרם לאישתו של האיש הראשון לומר לבעלה: "בוא נלך לשכן, הוא עבר אירוע מוחי" תגובתו של האיש היתה:"אני לא הולך לשכן!"
"למה"? שאלה אישתו בתמיהה.... "הוא לא בא לאירוע שלי, אני לא הולך לאירוע שלו...."
אתם הבנתם את זה....................?

ניקו 45

New member
יפה לכם שרל'ה ורון לפתוח ת'שבוע ברון וחיוך../images/Emo6.gif

אהבתי את החיוך הן המרומז והן הישיר שבוע טוב ומחוייך לכולנו

שרהלה יקירתי, צ'מעי משהו

אני כתבתי שאני נוסע נשבע לך אני לא יודע איפה כולם גרים ואיך אבל מה, ננתי בכל זאת, כי בערבהרגתי אותם עם משחקים וכיפים אחרים למחרת יענו שבת, טיילנו המודא , ונסענו מסביב לקיבוצצים הדתיים (וואלה אין שם אחרים) וראינו מקווי מים וטיילנו גם בבית השיטה כן החננו הרכבים בתחנת הדלק (צמצמנו כמויות) באמת מקוןם יפה וואלה

ניקו 45

New member
ואני אפתח ת'שבוע ../images/Emo126.gif

באוסף תמונות ואולי הכי יפות שראיתי בעשור האחרון . באמת אל תתעצלו ותפתחו את הקישור . מעניין מה כל אחד בחר לעצמו לאהוב בתונה אחת ששווה= 1000 מילים . תמיד אמרתי שאין כמו כלב כחברו הטוב והכי נאמן של האדם . קראתי בחדשות הבוקר אודות חסר בית שקפא למוות בב"ש (כאן בדרום הארץ היפה שלנו ) וכלבו הנאמן נשאר צמוד אליו ולא עזבו עד שבאו לגאול את בעליו ואותו לשרותים הווטרינריים . נגע ללבי מאוד הסיפור האנושי והחייתי הנ"ל . ואתם/אנחנו צריכים לשים לב עם המון חמלה לאותם שאין ביכולתם ללון לולסעוד ככל האדם . ובמיוחד בלילות קרים שכאלו . שבוע של טוב לכולנו .

ניקו 45

New member
את בהחלט צודקת טליה ../images/Emo4.gif

משהו כנראה השתבש בדרך ... גמני לא יכול לפתוח .

שבוע טוב ונפלא לכולם

ניקולה לבית רומנוב, התייצבותך נדרשת בדחיפות, לא התעצלתי באמת, יש לי אפילו עדים לכך שניסיתי אבל המלעון למרות שדיברתי אליו יפה, חיזקתי את האגו הגברי שלו , האתר לא בא' רבתי , לא רוצה להיפתח. פליזזזזזזזזז אתה הרי יודע שאני מכורה לתמונות אז בבקשה, או שתסביר בפרוטרוט להדיוט שכמוני מה עושים ואיך עושים, כדי להנות גם כן. לצערנו יש כל כך הרבה אנשים שזקוקים לחמלה נקווה רק לטוב. שבוע טוב ונפלא לכולםםםםםםםםםם

ניקו 45

New member
תבואי פה חני יחידתנו האחת ../images/Emo4.gif

באמת אתן צודקות . משהו בדרך ... השתבש . ולך אספר משהו יפה : קראתי היום בעיתון האלקטרוני שישנו קשיש בארץ בן 114 . וכששאל אותו הכתב : מה הסוד שלו ? ענה הנ"ל : לחיות בשלום . כלומר לא להתרגז , לא לכעוס ולחיות בשלום עם הסביבה ובעיקר עם עצמך . אז מה את אומרת ? מסוגלת ? שבוע של טוב ושלום לך

אילנה, גם השכנה שלי אמרה כמוך

ואמרתי לה שבשביל שיהיה חם בלב אני צריך שתיסה לי אותו אז עשינו עיסוי מקביל ככה שחם לנו בלב אמיתי לא רק באירה והיא כבר קבעה תור למחר. ככה זה, או שמעסים מהלב או לא מעסים בכלל

ניקו 45

New member
../images/Emo204.gifפלומתנו צחורת הכנף

עד שהצלחתי להתרגל לחלולים שלך את מנסה להרגיל אותי כעת להעדרותך ... ? אז בבקשה ... כנגד כל הסיכויים ... Take a Look at Me Now שבוע של טוב ונעים לך

למעלה