בוקר טוב

SingleLady

New member
בוקר טוב,

איזה עצבים עם הגשם הזה אתמול אתם לא מבינים... לקחתי חופש מהעבודה כדי לצאת עם המשפחה לסחנה, לנפנף קצת- צחוקים,משפחה, חברים בריכה אוכל... שאנחנו על הכביש של איילון בדרך לשם, משום מקום ובלי קשר הגיע מבול של גשם!! במשך 10 דקות.. שינינו תוכניות והלכנו לנחל אלכסנדר (מעאפן ברמותתתת) לנפנף שם.. ואני כבר תיכננתי בריכה.. באסה
אני מתה על החורף ושונאת את הקיץ אבל לא שמתכננים משהו מסויים......

מרפי תפס אותך

כמה שאני אוהב את הסחנה, המון זמן לא הייתי שם(אנחנו נכנסים חינם)

בא לבד2

New member
אחלה מקום הסחנה למרות שלא הייתי שם

כבר שנים.מאמין שהוא לא השתנה במיוחד.איזה כייף היה לקפוץ מהצוק למים..

בא לבד2

New member
שהייתי ילד היינו נוסעים לשם המון

קופצים מהצוק לתוך הבריכות.איזה מים מדהימים וקרים היו. רק הנסיעה לשם מהמרכז הייתה מבאסת.. אולי באמת צריך לשחזר את הנוסטלגיה וליסוע לשם לפני שיתחיל החורף..

SingleLady

New member
טוב זה לא כזה יקר..

אחרת היית מארגן לי גם כניסה חינם נכון?
חחח...

צה שייך המחיר

אם הייתי מתלהב מהמקום הייתי נוסע לשם הרבה. כן, אם היית איתי באוטו היית נכנסת חינם

בא לבד2

New member
או שלום לך ליידי שלי.. שיר ישן נושן של

איתן מסורי.. כולה היה גשם של עשר דקות.יכולתם ליסוע לסחנה ולנפנף כמו שצריך. סתם היה מזג אויר סגרירי אתמול בקטנה. את יודעת איזה חום פה באילת..

SingleLady

New member
כן אבל לא ידענו !!

חשבנו שזה ימשיך ככה ואז סתם באסה על נסיעה של שעה וחצי... למרות שהגענו לנחל אלכסנדר הזענו מים מרוב חום ואחרי שעתיים שוב היה 10 דקות של גשם.. מוזר.. שמש וגשם מה זה פה, לונדון?? אילת..נו ברור.. רגע מה אתה גר שם? בטח מזה שומם שם בחורף...

בא לבד2

New member
בגדול אני גר בהרצליה..

אבל יש לי בית פה.עסק קיים ועוד אחד שהולך להפתח אוטוטו כך שנמצא כאן לפחות פעמיים בשבוע. בכלל לא שומם פה בחורף.אחלה מזג אויר יותר תיירים.וכייף לא נורמאלי. תכלס אנחנו די בסתיו הקיץ נגמר.למרות שבאילת עדיין חם.לא כמו שהיה ביולי אוגוסט אבל חם ביום.ובלילה מאד נעים. אתמול בצהריים שיצאתי מהבית לכיוון שדה דב לטוס לפה ירד גשם מטורף של עשר דקות. ובום הפסיק והשמש יצאה.ברגע שהגעתי לאילת זה כאילו באתי למדינה אחרת.

ש חף

New member
בוקר טוב

איזה חורף?? הולכת לפגוש חבר טוב שלא ראיתי הרבה זמן
יום טוף...

למעלה