בוקר טוב :)

שנה טובה מעכשיו.... ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

יקירים ויקירות, יש לי בדיוק עשר דקות לפני שאני מכבה את המחשב עד הודעה חדשה . למה? כי אני עוברת דירה בעוד שבוע וחצי ואפילו ארגז אחד לא נארז. למה? בגלל כל מיני סיבות, חלקן מטופשות , חלקן פחות, אבל זה לא משנה כרגע, מה שחשוב זה שאני עוברת ואני חייבת להתארגן, ודחוף, אז... אז אני כבר עכשיו מאחלת לכם חג שמח וטעים וכזה שיעניק לכם תחושה של שנה חדשה אמיתית. אני קודם כל מתנצלת אם לא עניתי לכל תגובה כאן או למסרים ששלחתם לי, אני באמת בקטע של קוצר זמן נוראי. אני מבטיחה מבטיחה שכשאחזור אהיה פנויה להכול, כרגע אם לא אעשה קאט אני בבעיה. אז נכון שאתם סולחים לי? יש לכם את מספר הטלפון שלי ואם במקרה אין לכם ואתם צריכים אז פשוט דברו עם kdr או מיכל או נועה או בעצם כל מי שאתם חושבים שיש בידו המספר והשיגו אותי. אני מאחלת לכם מכל לבי שנה מצוינת ואני מקווה בשבילכם שתגשימו את כל המטרות שהצבתם לעצמכם. אתם נמצאים עמוק בלבי, שתדעו. אז זהו, הלכתי ואחזור בקרוב.
תהיו ילדים טובים ואל תנטשו את הפורום, זה הבית שלנו.

kdr

New member
מחיר מיוחד, רק היום !

מיוחד לערוץ המכירות, הטלפון של אריאלה ובלעדי אצלנו ! הוראות בעברית. המוצר כולל ספרות שחורות, אפשרות להוספת אמוטיקנים בתוספת מחיר. לאריאלה, אני (לפחות) אחכה בכליון לשובך בבריאות מלאה. אל תקחי ללב את המבצע. אני סופר שבוע וחצי, לא דקה יותר או שאני עוזב !

למעלה