בוקר טוב,

ורד 34

New member
בוקר טוב,

לפני כמהשנים למדתי הילנג ע"י ניתוח האם מישהיא יודעת על כך משהוא?? בנוסף, אני מעוניינת ללמוד הילינג, אילו סוגים יש??

יש המון סוגים

כל מורה מטפל אחרת, כל מורה מלמד אחרת... יש כאלו שנתנו לשיטה שלהם שם כמו "הילינג יהודי" וכדו'. ויש כאלו שלא נתנו לשיטה שלהם שם. את צריכה פשוט לחפש מורה שאת מתחברת עליו. בהצלחה יעל

dudi adler

New member

ורד 34

New member
כן בדיוק לזה אני מתכוונת

אני למדתי על קצה המזלג את השיטה הזו. ואני עובדת ע"פ עיקרון זה. והטיפול הולך לי בצורה קלה, נעימה עם הכי הרבה תגובות חיוביות. וקראתי את הלינקים שהשארת לי והשאלה שלי היא מה זה בדיוק הילינג אחד

ורד 34

New member
ניתוח אנרגטי

מתחיל ע"י בחינת ההילה. רואים היכן הילה לא בסדר, היכן היא שונה ופגועה. זו הנקודה שבה מתחילים. ואז ע"י אצבע אחת עושים חתך ראשוני, (כל אצבע עושה פעולה אחרת. אחת חותכת אחת תופרת אחת מוציאה). ואז עושים את החתך המשני שבו ניכנסי לתוך הגוף. ראשונה את האפידרמיס, שניה את השומן. מחפשים את הנקודה החולה ואז עובדים עליה. ע"י הוצאת חוט, ע"י חתך, ע"י שאיבה. תלוי מה הבעיה תלוי מה המדריכים אומרים לי. אני לא עובדת לבד, לרוב אומרים לי באוזן מה לעשות, אני שואלה ואז פועלת. השיטה הזו עובדת אצלי, חברים משפחה ו"שפני נסיון" שהתנדבו לזה אמרו לי שהם הרגישו משהוא לעיתים מיד ולעיתים אחרי כמה שעות הם מרגישים בהבדל ושינוי מתחולל.

רק תיזהרי

זה נושא מאוד מורכב ויכול להיות לפעמים שתוציאי משהוא טוב. אז לכן צריך מאוד להיזהר כשנכנסים לנושא הזה. כי יכול להיות שיהיה מקרה שאת יכולה להזיק לו ולא לעזור

סוגים של הילינג

הילינג, יקירתי, יש בסוגים בדיוק כמספר האנשים שמלמדים הילינג... כל אחד מלמד את זה אחרת - אבל מדהים לראות, שכולם מגיעים לאותו דבר.. פשוט בכלים שונים (ממש כמו שימוש בקלפים שונים, כשברבים התוצאות הן דומות - העיקר שכל אורקל יבחר את חפיסת הקלפים המתאימה לו ביותר..) הבסיס להילינג איכותי הוא כוונה, ועבודה עצמית בלתי פוסקת (כדי להיות מסוגל לתעל כמה שיותר אנרגיות). להבנתי, ריפוי אמיתי מושתת על אהבה, אהבה היא הכוח המרפא היחידי בעולם. מה שחשוב, כמו שיעל כתבה לך, הוא חיבור טוב למורה, מסלול מקיף שבו תלמדי יסודות תיאורטיים מקיפים מספיק על מנת להבין כיצד לתעל אנרגיות, ומערכת יחסים אישית של טיפוח, בין המורה שתבחרי לבינך. מצרפת קישור לכתבה שכתבתי - "איפה ללמוד הילינג?"

למעלה