בוקר טוב!!

בוקר טוב!!

סליחה שנעלמתי אבל ימים ממש מטורפים עוברים עלינו, אם היה אפשר להוסיף עוד יום לשבוע זה היה מצויין... אז קיבלנו את המכתב מבית הספר, ברשימה יש רשימה רק של ציוד באופן כללי והתלבושת, מסתבר שאת כל החוברות/ספרים מקבלים מבית הספר. קיבלנו גם הזמנה לאסיפת הורים ולפגישה עם המורה, הכל בסוף אוגוסט.. איזו התרגשות!!! והתיק - אמא של בעלי משגעת אותנו שהיא רוצה לקנות לו את התיק - שתקנה.. אממא, אני לא סומכת עליה בענייני בחירה... אז כדי שלא תהיה כאן פאשלה והיא תקנה ככה במקרה דווקא את התיק הכבד ביותר (כי זה המותג שהוא רצה...) חשוב לי שזה יהיה תיק פרקטי גם, וממה שראיתי בכל הפרסומים, לכל החברות יש כמעט את אותן תמונות/דמויות על התיק, כך שזה לא יהווה בעיה מבחינת הצוציק... אז איזה תיק של איזה חברה מומלץ בעצם? לאיזה כיוון לכוון אותה?

תודה שרוניתי, ועוד שאלה..

אנחנו רוצים לקנות ספריה/ פינת עבודה אבל במחיר שפוי.. מה זה המחירים האלה בכל המקומות??? יש מקום שפוי באיזור חיפה שלא מצריך אותי להשקיע את כל המשכורת החודשית שלי על שולחן?

שרונית28

New member
לא מאיזור חיפה ככה שלא יודעת לענות לך על זה

למרות שלעומר אין עדין סיפריה/שולחן והוא עולה לכיתה ב'. עומר הולך אחרי ביה"ס לצהרון ושם הוא מכין את השיעורים, אם אני צריכה לשבת איתו על משהו אנחנו יושבים בפינת האוכל.

גם לא מהאיזור, רק מעלה נקודה...

לנו אין פינת עבודה (הגדולה כבר עולה לכיתה ה') ושמעתי מהרבה אמהות שכן עשו, שממילא הילדים לא משתמשים בזה ולכן זה סתם תופס מקום... האם שם הוא באמת יכין שיעורים? משום שמבחינת מקום לספרים / מחברות / ציוד יש גם פתרונות אחרים. ובוקר מצויין

אתן מחזקות את דברי בעלי../images/Emo4.gif

אז זאת הדילמה - יש חדר שינה בו ישנים שני הבנים יש חדר משחקים שם נמצא המחשב על שולחן מחשב לא פרקטי שחבל על הזמן... השנה בעלי ממשיך לימודים (מסיים תזה וממשיך לדוקטורט) ונירצ'וק עולה ל- א' אני לא מסוגלת לראות יותר קלסרים בסלון וכאלה שמפוזרים בחדר (המדפים כבר לא מספיקים..) חשבתי שלקנות איזו ספריה שיש בה גם מספיק מדפים תפתור לנו את הבעיה.. אז אם זה כך כפי שאתן מתארות, עוצו לי עיצה איך פותרים את הבעיה!!!בבקשה... אני נואשת כבר מלראות קלסרים ובלאגן בפינת אוכל.

אשרייך אם הקלסרים הם הבלאגן היחיד בפינת

האוכל
ורגע ברצינות - בקשר לדברים של הבעל, אולי כן כדאי פינת עבודה (אם הוא יסכים ללמוד שם, הרי גברים זה כמו ילדים, אולי הוא גם ירצה ללמוד איפה שאת נמצאת
). בקשר לילד - לנו יש בחדר של הילדות מעין שידה קטנה עם מדפים פתוחים וארונית קטנה, שם הילדות שמות כל אחת בצד שלה את הספרים והמחברות שלהן. אין להן כל כך הרבה בגילאים האלה, וחלק גם נשאר בכיתה כדי שלא יהיה צורך לסחוב הלוך חזור. ובאחת המגירות יש לנו מגירת ציוד ספייר - עפרונות, מחקים, שמרדפים וכו'.

שרונית28

New member
לעומר יש ארון עם 2 דלותות למעלה ו-2 למטה

באמצא שני מדפים - אחד עפם ספרי קריאה השני משמש אותו לספרי הלימוד והמחברות. בסלון יש שולחן עבודה עם מחשב אבל לרוב אם הוא מגיע מהצהרון עם שיעורים הוא מכין בפינת האוכל/סלון או במטבח אם אני מבשלת והוא רוצה לשאול לשאלות.

רחלוש29

New member
לאמא קיסרית

הבת שלי עולה לכיתה א ואצלנו אמא שלי קונה את התיק והקלמר חמותי לא קונה כלום זה מכעיס מאוד אני מציעה לך אם את לא סומכת עלייה בקניית התיק לבנך תצטרפי אליה לקניית התיק חשוב מאוד שהתיק יהיה נוח לבנך ופרקטי

מחשבות

New member
חשוב שיהיה קלגב. למה להמציא את הגלגל

מחדש? הנה גם הטרולי שהולך עם קלגב.

גם מודן מעולה!

ואפילו יותר זול. שימש את בתי שנה שלמה, הכיל את כל הציוד, כובס פעמיים במכונת כביסה ונשאר כמו חדש. לא מכירה את קל-גב, אבל מודן מעולה.

shiraz027

New member
חמתי לא אמרה שתקנה אבללללללללל

אני יגיד לה הנכדה שלך עולה לא' מה היא תקבל ממך מתנה

תודה לכולכן על כל התגובות!!

אחרי התייעצות ושיטוט באתרים של חנויות מסויימות... החלטנו שכנראה בשלב זה נקנה איזו כוורת שראינו ומצאה חן בעינינו שמגיעה גם עם שלוש מגירות והוחלט על סידור מסוים אחר בחדר משחקים/עבודה כך שיהיה לנו יותר פרקטי ופחות בלאגן לאמא (אני..) בפינת האוכל. בעלי אמר שעוד שנה שנתיים שנראה שהוא (ניר) באמת כבר צריך את זה אז נזמין לו כמו שצריך חדר קומפלט ונסדר הכל אחרת...הוא בינתיים הסכים שאת הלימודים שלו הוא בעיקר יעשה משולחן המחשב אליו הוא כל כך קשור וכל כך אוהב.. לכו תבינו..(אמנם שולחן לא קטן ויש קצת מקום לשים קלסרים אבל... שיהיה) לגבי התיק, התייעצתי גם עם כמה חברות ואחיות שלי וגם הן כולן אמרו פה אחת - קל גב... אז כשחמותי תגיע לקנות איתו את הכל אני אומר לה. תודה!

למעלה