בוקר טוב

בוקר טוב

בוקר טוב ומבורך. מתנצלת מראש על ההיעדרות שלי. מחוייבויות עבודה שבגינן נעדרתי. קראתי את כל ההתכתבויות, העידכונים. הספקתן המון. עבודות מהממות. לכל אלו שהיבעו דאגה, תודה על תשומת הלב. מי שמגיעה היום לסדנאות האגודה, נתראה שם, בהצלחה ושבוע מקסים. בלה אלון "בד ועוד...יוצרים בטלאים"

מה עשיתי בחו"ל

הי, החלק הפחות כיפי היה בעיקר עבודה הכרוכה בפגישות אינטנסיביות, מו"מ, בעיות בפרוייקטים , פגישות עם לקוחות בארה"ב ובקנדה וכד'. החלק המהנה אחד היה תערוכת מזון הגדולה בארה"ב והדובדבן שבקצפת היה אירוח בבית משפחה מהאיימיש ואח"כ לינה אצל קרוב משפחה נוסף מכת המנונייט שהם שלוחה של האיימיש. ועל כך בהרחבה אפרט ואספר בגיליון השלישי של בד ועוד שצפוי לצאת באוקטובר. רוצה להשאיר את זה כהפתעה לקוראות. חוץ מזה שהיתה לי ההזדמנות לפגוש את שלומית מהפורום ולהכירה. המפגש היה מרגש ומרתק עבור שתינו. בגלל הפרשי השעות אני ערה בלילה, מסטולית במשך היום...ומנצלת את הזמן להשלים משימות שוטפות בבית ולהתקדם קצת בתפירה. התקדמתי מעט בפרוייקט ה EPP. מתחיל לקבל צורה וגם צבע. היום ההשקה של גיליון 2 בכנס אגודת הטלאים. עבודה מרובה אבל בהחלט מהנה ומלאת סיפוק במסגרת המגבלות. להשתמע

chayahd99

New member
../images/Emo140.gif ברוכה השבה

עכשיו שהגליון השני מאחוריך נשמח לראותך חוזרת לפעילות סדירה בפורום

Lורליי

New member
שלום. רציתי לשאול בבקשה

האם החוברת מיועדת למתחילים או?.. והאם אפשרי להציץ בה ולהתרשם והיכן? תודה

על החוברת

בחוברת פרוייקטים ברמות שונות למתחילים ולמתקדמים משולבים בצילומים. בחוברות הוראות לאלמנטים שונים שנוצרים מאוריגמי בבדים, טלאים על בסיס נייר, סדרה של צביעת בדים "שיבורי", אפליקציה במגזרות נייר, וטכניקות איך לפשט חיבור של חלקים שונים, הוראות לבלוקים מיוחדים שיוצרים בחיבורים ובצבעוניות מסוימת אלמנטים מענינים. בכל חוברת יש גם סיקור של אומנית ישראלית אחרת ותערוכה. יש תמיד פרוייקט שהוא "שימושי" כגון תיק, כרית ואחר. משהו חמוד ומיוחד שניתן להכין כמתנה. החוברה כולה צבעונית ובאיכות הדפסה גבוהה. אני שולחת אותה בדואר לכל מנויה שמצטרפת. חייבת להודות שקבלתי הרבה משובים חיוביים מדהימים שעודדו אותי להמשיך. היו גם הערות לשיפור והתיחסתי לכולם. במידה ותרצי יותר פרטים, צרי איתי קשר במסרים. בלה

למעלה