בוקר טוב

בוררר

New member
בוקר טוב

בוקר טוב יום קסום המון אור ואהבה עוד יום שבו קמים בבוקר לעבודה אוח כמה שזה כייף שוש פרסלי כן אני בחדר גוד וגם בחדר שימרית נכון הניק שלי מכחב שם דרך הגב יש לי עוד ניק שהוא ניקרא מלך הנחשיים אחברה אומרים שמאוד מתאים לי חחעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

בוקר טוב

בהוקר שבו קמים ויש מה לעשות הוא יוםפ נהדר אבל אני בטלנית היום שלי מתחיל בשעה 9 או 10 וככה הבוקר בורח לי מהר באינטרנט אנחנו בוחרים את השם בו אנחנו נופיע בצט או בפורום או בקומונה ולהבדיל מהשם בו נולדנו שנבחר עבורינו , לעיתים יש משמעות לשם שבוחרים אז אם בחרת בשם מלך אזה אומר משהו עליך או לא תלוי בך ובמה שאתה רוןצה לשדר באמצעות השם

צהריים טובים../images/Emo39.gif

אהלן לבורר הנחשי "שמקיש" בצ'ט איתנו בסבב של כל החמישים+, בורר!!!!! אני עוד אברר שם למה מלך הנחשים מתאים לך
אהלן נסיכה,,את כבר יודעת (ועכשו גם בורר יידע) שאני בת שחר בצ'ט שסחבתי תכינוי הזה מנענע לתפוז לפני שנים רבות, אמרו לי אז שלא נרשמים לצ'ט בשם המקורי אז בחרתי בניק היפה הזה כי אני באמת בת שחר , מילדות אני אוהבת לקום עם עלות השחר, אין לי בעיה עם השם האמיתי שלי שושנה שאני גם אוהבת, ולתפוז נרשמתי שוש, הפרסלי זה בני הציע לי בגלל כניסתי לפורום אלביס, קיץ נעים לכולכם,,,,,,,,,

לבנדר3

New member
שלום לשוש

באמת רצתי להגיד לך שאי אפשר להתעלם מהכנוי פרסלי,אני היתי מעריצה גדולה שלו,ובעלי שאיננו איתי הצמיד לו ישר את הכנוי חבר שלך הכוונה לאלוויס,ותמיד היה מידע אותי על השיר שמתנגן ברדיו או על תוכנית בטלוזיה. כל טוב לך

היי לבנדר../images/Emo99.gif

רבים מעריצים את אלביס ועדיין מעריצים את מורשתו,

למעלה