בוקר טוב

בוקר טוב

היי ידידיי בוקר טוב ויום נפלא. אתמול התחלתי ללמוד רקודי עם. מאוד נהניתי. הכרתי חברים חדשים. מעניין. יום טוב

../images/Emo42.gif בוקר טוב אנשים

חופשי הרקדן מוצאת שנרדמה באמצע המשחק קאלה דבילו ששכחתי לומר לך ברוכה הבאה
כל החברים הותיקים ולכל הדנידינים (אתם מוזמנים להצטרף מבטיחה שתקבלו
) ממני ניצת שהמחשב שלה בפירפורי גסיסה (עד שנכנסת לכאן מתכמנת אותו במליון דרכים
) שהחופש הגדול התחיל לה כמו לכולנו בתקווה שנשרוד
שמחפשת דירה בקדחתנות ועדיין חולמת על האיש של חייה שיגיע כבר (למה הוא מתמהמה? אולי איבד את הכתובת?
)

ophra

New member
בוקר ניצתי!!....

וכמובן כולם לא דנידינית (אם הכללת אותי בקטגוריה הזו....) סתם לא מוצאת משהו מעניין או חשוב להגיד בימים אלו חם החופש התחיל לא קורה שום דבר מרגש!!!! אוףףףףף מתי באמת????

מ´פיתום?

את נראת לחלוטין
ידוע שעל כל כותב בפורומים יש ארבעה-חמישה צופים מהצד ואותם - אתכם אני מזמינה. (מה אנחנו לא נחמדים?
)

ניצתוש../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

אל תדאגי נשמה אני לא נרדמת בכל המשחקים... תגידי מה לא מצאת דירה עדיין? צריכה עזרה? בכיף תגידי היכן בכלל אני חייבת כאן איזה שיחת
ובקשר לחלום..... גיליתי שהם לא תמיד חלומות אלא חלומות שמתגשמים אז כמו שתמיד עודדת אותי אני מקווה שאני אצליח גם זוכרת איך אמרתי תמיד שאני לא מוכנה להתפשר ולנסות לצאת סתם ואמרתי שעדיף לחכות לדבר הנכון...... אז נכון לעכשו אני מרגישה שהיה משתלם ומקווה שגם לך בעתיד מנסה להיות אופטימית ולהנות ממה שיש ולקוות שלא יגמר. בנתיים עד שהוא יבוא קבלי ממני עוד חיבוקון

ophra

New member
איזה כיף לך....!

כבר חודשים שאני מתכננת לצאת לעשות משהו כזה (ריקודי עם, סלסה, רישום וציור... לא משנה...) ועוד לא הצלחתי לאגור את האנרגיות הדרושות כדי להגיע גם לביצוע. אז איך היה? עם מי הלכת? (חבר/חברה? לבד?) איך ידעת איפה יש ומתי ומי הקהל? איך ההרגשה ללכת לבד למקום כזה? סליחה אם אני מתחקרת יותר מדי פשוט נגעת (במקרה לגמרי) בנקודה ש"הדליקה" בי ניצוץ.... יום נעים ומקסים!

אכן כייף עופרה

אז ככה בין הליכה/ריצה שאני עושה לעיתים קרובות בים. ובין עבודות הגינה שאני מאוד אוהב לעשות בביתי. וכן גידול בעלי חיים. יש לי כלבים וחתולים. אני לומד ריקודי סלסלה פעם בשבוע בהרצליה. אני לומד אומנות פעם בשבוע חצי יום . בסטודיו לוויטראז בנתניה. וכאמור מאתמול אני לומד רקודי עם. עכשיו זה פעם בשבוע. ובעתיד זה יהיה פעמיים בשבוע. בקיבוץ העוגן. וגם כמו שאת יודעת מוצא זמן להכנס לפורום. ועוד כל מיני. בקיצור אין לי רגע דל. לא משעמם לי. ביי עופרה

ophra

New member
מרגע לרגע אני יותר מקנאה... ../images/Emo13.gif

אבל זו קנאה טובה בריאה אפילו מדרבנת - לעשות משהו!... איפה הסלסה? באיזה ימים? לצערי אין לי הרבה ערבים פנויים במהלך השבוע ו.... בשעות היום צריך להתפרנס אבל נורא מקווה למצוא מסגרת שתתאים לי ויהיה לי נעים בה לא התייחסת לעניין של: "איך זה להגיע לבד למקומות האלה?" (או שאתה לא מגיע לבד...) לצערי עוד לא מצאתי את החברה/ידיד שילכו איתי אבל עוד לא התייאשתי לבד או ביחד - אני אלך!! תודה על העידוד! ביי (עוזבת את העבודה והולכת לגורים שלי...)

הסלסה בכל יום...

לימודי הסלסה ביום חמישי משעה 2000 ועד 2100 ברח סוקולוב בהרצליה. אני יודע שיפתח בקרוב קורס חדש למתחילים. באם את רוצה אברר לך פרטים. לכל המקומות האלו אני הולך לבד. ודי כייף לי עם זה. אל יאוש. באם את רצינית אפשר לסדר את העניין. גם לך יש גורים? החתולה שלי המליטה. ויש לי חגיגה בחצר. לילה טוב עופרה

ophra

New member
אצלי זה גורי-אדם... ../images/Emo95.gif../images/Emo13.gif

וכן, אשמח לקבל פרטים על קבוצת הסלסה למתחילים.

*יערית

New member
ולזה אני קוראת גבר!!!!!!!!!../images/Emo13.gif

וואו מתה על ריקודי עם..מקווה שעוד יזדמן לי לחזור לזה.. יוצאת להקת מחול,אוהבת לרקוד...זה מוציא לי את כל הפיחסה מבפנים (חוץ מהספונג´ה)..אחלה תמישך כך..ואולי עוד תמצא בת זוג קבועה לריקוד זוגות

היי יערית

נו אז מה הבעיה? פעם בשבוע זה לא ממש נורא. אכן יש שם המון בנות זוג. אתמול להערכתי היו כ 70% נשים. אני מניח שבשבוע הבא זה ילך ויגדל ל 90% נשים. כל הבעלים שהנשים סחבו לפעם הראשונה. לא נראה לי שיבואו. תמיד רציתי ללמוד לרקוד. ואתמול זה היה למתחילים. אני בהחלט מתכוון ללכת על זה לאורך זמן. אני מוצא שזה פשוט כייף. ותודה על ה.............. ביי יערית

למעלה