בוקר טוב

בוקר טוב

אתמול בילתי יום של כייף עם חברות ... תודה לליטל על ההפתעה ...תודה שבכאלה חברות זכיתי ... אתה פה חסר לי אתה כאן, אתה שם ובכל זאת אתה פה חסר לי ואולי, אתה פה חסר לי.אביב גפן התעוררתי הבוקר והשיר הזה מתנגן באוזני .... אבל מאחלת לכוווווווולנו בוקר של בקר טוב ,בקר טוב בקר טוב לכולם לקום להתעורר שיהיה בקר של שמחה בקר של ברכהסיני תור שמרו על עצמכם
טלי ...

בוקר טוב לטלי ולכולם

......היה לי כייף אתמול לפגוש אותך אמש ,טלי ...ותודה לליטל ... .........הבוקר החלטתי שלוקחת את הילדודס לנופש.... לאחר שלא היתי איתם כל כך הרבה זמן, רוצה זמן איכות איתם ובבית זה לא מתאפשר ...פה באים חברים ...ועסוקים ...ככה לא יוכלו להתחמק מאמא
......... מקווה שישמחו
ואם לא זה הבעיה שלהם
..............הולכת לחפש איזשהו דייל ב"דקה האחרונה " ...................(יש המלצות?) סופ"ש נעים

li 3 האחת

New member
בוקר טוב..היי תמר..

למרות שלא מכירה אותך אישית מוצאת את עצמי נהנהת לקרוא אותך... איזה אנרגיות איזו אופטימיות ספונטניות כיף לפתוח תבוקר עם אנרגיות שאת מצליחה לשדר אפילו דרך המחשב.. שיהיה לך ום קסום..מלא קסם וכיף... סופ"ש נעים והנה לך ולידיך.. יום טוב ומקסים לכל באי הפורום המדהים הזה.. אוהבת ~לי

ערב נהדר

יש פה אנשים ונשים נהדרות , שיודעות מה לעשות עם החיים אני שמחה לקרוא אותך לי וגם את טלי ותמר כי אתן יודעות לחיות את החיים

למעלה