בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
בוקר טוב

כן זה שוב אני, בגיחה נוספת. מה שלומכם, קראתי קצת את ההודעות שלכם. מרין מה יהיה??? הוא ימשיך במשחקים שלו? את צריכה להעמיד את הבחור במקום כי אם לא עכשיו זה לא יהיה אף פעם ולא נראה לי עם כל הכנות שזה מה שאת רוצה ומחפשת לך. ריקי ג´ס גילי בוקר נפלא גם לכן וגם לכל החדשות והחדשים ואני רואה שיש הרבה.

jess ועוד

New member
בוקר טוב סידי

מה שלומך? עמוס לך או שאנחנו משעממים אותך??? אתה לא בא כמו פעם ....

sidi

New member
ג´סוס

משעממים? כלל לא. פשוט עמוס בעבודה ומוריד קצת את כמות השעות שאני מבלה באינטרנט.

@@

New member
היי סידי

מה קורה? הכל בסדר אצלך? מאוד מוזר מה שקורה פה, הגברים פה מבריים ומידי פעם נותנים גיחה. שיהיה לך יום נפלא

sidi

New member
היי

מה עניינים? כן עכשיו אני בגיחת הפצצה. רק שאני אגיע בשלום לביתי. (כמו שאומרים בחדשות) אז מה את אומרת על ג´ס? ראית איך היא מתחילה איתי לעיני כולם?

@@

New member
סידי

ג´ס מתחילה איתך? למה לא מותר לה, היא בסה"כ נשואה ועומדת אוטוטו ללדת. נורא מרגש להיות עם אשה כזאת, אתה לא חושב?

sidi

New member
תראי

עם ג´ס זה תמיד מרגש. אבל בכל זאת היא אישה נשואה איפה הרספקט הכבוד? טוב די בסוף היא תעשה לי לינץ´ וירטואלי. מה איתך?, מה את מספרת?

jess ועוד

New member
למה וירטואלי ידידי...

אני אשאל את מרין מי אתה ואיפה אתה גר והיא תגלה לי ואני אשלח אליך רופאת שיניים עם מקדחה אמיתית.... חחחחחח

sidi

New member
רגע

1. למה את חושבת שמרין יודעת? 2. את לא צריכה לשאול אותה, אני יכול לומר לך בעצמי. 3. את מוזמנת יחד עם הרופאת שיניים.

Queen Of Love

New member
למה רופאה?...

קחי את הרופא שלי, הוא מה זה אכזרי!!
סידי זה לא אישי, אל תקח ל-
פשוט אני שם לעזרת חברה טובה

sidi

New member
סליחה

את מציעה לה לשלוח לי את הרופא שיניים האכזרי שלך ואומרת לי לא לקחת ללב? עשיתן יד אחת נגדי? מה קרה? הפורום הזה מתחיל להפחיד אותי.

sidi

New member
כן?

ומי עוד??? את יודעת את יכולה לייבא גם מפורומים אחרים. אחרי זה את מתפלאת שאני לא מבקר כאן. ריקי? את יודעת שאני חולה עלייך נכון????

jess ועוד

New member
הוא בכלל חמוד ....

אבל הכי חמוד כשהוא לא פה.... סתם סתם סידי אתה חייב לבוא יותר תראה איזה כיף עושים פה כשאתה נמצא....

sidi

New member
בנות

אתן גורמות לי
אני מבטיח לכתוב פה יותר. העיקר שיהיה כיף. ואני גם נהנה מאוד לצחוק איתכן.

mariana

New member
סידושששששששששששש

נשמה איפה נעלמת??? טוב אני מבינה אותך יש לך המון עבודה. ובקשר לאריאל אני מנסה לעמיד אותו במקום וכר לא רודפת אחריו כמו פעם, אם הוא ירצה אותי הוא יתקשר. זה אני בטוחה. אז מה חדש אצלך? אני רואה שלא משעמם לכם על הבוקר

למעלה