בוקר טוב

בוקר אור . ../images/Emo42.gif

אצלנו השביתה נמשכת....אתמול היתה ישיבה אל תוך הלילה, וועד ההורים החליט לא לשלוח את הילדים למוסדות החינוך והבוקר ראיתי הרבה ילדים שכן נשלחים לבתי הספר. אני לא מבינה את ההורים האלה. העיקר להיפטר מהם. הרי הם ראו איזה נזק נגרם בשבת לאחד מבתי הספר בעיר. הלימודים יחכו - כרגע מה שחשוב שהילדים יהיו מוגנים ויאשרו למובדות החינוך את המיגוניות. שר הבטחון זרק פצצה לאוויר " נגיב בחומרה על כל טיל שיורה לעבר ישראל" מאז הפסקת האש נורו מעל 100 רקטות מסוג משופר. . לא נעשה דבר. והעם שותק. בוקר טוב ישראל

כל כך מבינה אותך

מאז המלחמה נכנסנו גם אנחנו לקו האש הגן של הילדים שלי הוא גן מועצה שמורכב משני קראוונים וקירות גבס שמחברות בינהם אין מיגון אין תקציב למיגון ואנחנו בלחץ. לפני שבועיים גם לכאן הגיעו 2 טילים ביום שישי בערב אף אחד לא מדבר, לא עושים כלום גם אנחנו רוצים להשבית את הלימודים בגן הועד שוחח עם ראש המועצה והוא צריך לתת תשובה ופתרון - אנחנו מחכים עם היד על הדופק

לא ידעתי שעברתם לגן יבנה

היית בראשל"צ נכון? אז אנחנו ממש קרובות.... אל תשאלי, אתמול ראיתי בטיוי תכנית והתארחו 3 מיסטיקניות והן חזו נבואות שחורות... חודש מרץ תהיה מלחמה בצפון ובדר' .יולי אוג' מלחמה קשה ורעידת אדמה חזקה מאוד עם הרבה נפגעים.. להאמין לזה? אני מתה מפחד .....

למעלה