בוקר טוב

בוקר טוב

התעוררתי ממש מוקדם היום , טוב אין פלא אחרי שנרדמתי אתמול בשמונה וחצי אז עדכונים מה אכלתי אתמול? 6 פרכיות עם חומוס עגבניה פרוסת עוגה קצת גבינה צהובה זהו. אתמול היה יום מוזר עם עייפות גדולה היום מתכננת לחזור לשגרה יום מוצלח לכולן איריס

ליאת 0212

New member
יום חמישי- מה אוכלים?../images/Emo21.gif

שתדעו לכן, שהתכנון היומי הזה ממש עוזר לי
פעם לא הייתי כותבת, אח"כ כתבתי באופן כללי בלי ירידה לפרטים, אח"כ כתבתי סיכום יומי, והיום אני ממש מצליחה לתכנן
לא משנה שלא ירדתי, השינוי ההתנהגותי חשוב לא פחות. הקיצר, היום התעוררתי ממש מאוחר, עוד לא אכלתי בכלל כי כבר אוכל בראנץ'. והתכנון: בראנץ'
2 פרוסות לחם, חביתה, סלט, מעט אבוקדו, קוטג'. אחה"צ
יוגורט עם חתיכות בננה ותפוח+מעט ברנפלקס ופקאן. ערב
פסטה ברוטב עגבניות, סלט. נשארו לי עוד מלאאאא קלוריות, אבל אל דאגה, הם ימצאו דרכן לגוף שלי

ליאת 0212

New member
יום חמישי- מה אוכלים?../images/Emo21.gif

שתדעו לכן, שהתכנון היומי הזה ממש עוזר לי
פעם לא הייתי כותבת, אח"כ כתבתי באופן כללי בלי ירידה לפרטים, אח"כ כתבתי סיכום יומי, והיום אני ממש מצליחה לתכנן
לא משנה שלא ירדתי, השינוי ההתנהגותי חשוב לא פחות. הקיצר, היום התעוררתי ממש מאוחר, עוד לא אכלתי בכלל כי כבר אוכל בראנץ'. והתכנון: בראנץ'
2 פרוסות לחם, חביתה, סלט, מעט אבוקדו, קוטג'. אחה"צ
יוגורט עם חתיכות בננה ותפוח+מעט ברנפלקס ופקאן. ערב
פסטה ברוטב עגבניות, סלט. נשארו לי עוד מלאאאא קלוריות, אבל אל דאגה, הם ימצאו דרכן לגוף שלי

אור685

New member
סיכומים שלי-אתמול והיום-

אתמול היה ממש טוב, גם באוכל אבל בעיקר - ה ל כ ת י ! גם היום היה בסדר-הייתי בטיול עם הכיתה של הבן שלי, היה איזה טקס עם המון עוגות ודברים טובים- לא נגעתי! ויותר מאוחר מתכננת ללכת. רק שימשיך ככה!

למעלה