בוקר טוב

ניקולי

New member
בוקר טוב

ואוווו כמה הודעות, באמת גילי צודקת לא ניתן לרשום הודעה ברצף (מאבדים כיוונים) אני רוצה להגיב לכולם אבל אני לא יכולה.מאחר וכל אחד כותב בקצב מסחרר, ופתאום בתוך הודעה משנים נושא..עוברים להודעה אחרת..(חבר´ה זה קשה).. קראתי פה ושם הודעות, ראיתי שריקי היתה בבית קפה ממונט וראתה שם את בעל בית הקפה..ריקי איך אמרת?? הזמן יעשה את שלו..בהצלחה!! ומרינוש כמובן..חתיכה..את מצפה שלא יתחילו איתך?? ואני אגיד לך למה זה קורה לך דווקא עכשיו מכירה את חוק מראפי?? אז בגלל זה..גם לי זה היה קורה כשהייתי נשואה אז.. (לא היום) היו באים ומתחילים איתי..אבל אחר כך כשהייתי לבד?. נאדה..אבל הנה את רואה לא חסר לי כלום ב"ה.. ליאור 30 מארגן אחלה מפגש..אבל אני לא יודעת אם אני אוכל להגיע... אין לי רכב.. הייתי מאוד רוצה להגיע אבל..אין לי גם ביביסיטר..הייתי רוצה להגיע אבל יום למחורת אני עובדת..אז ליאור קבל התנצלות.. שיהיה לכולכם וכמובן גם למי שלא הזכרתי כאן שבת שלום ושקטה ג´סוש..כן כן, קראתי שאת נהיית כבדה לא נורא יעבור נשמה..עוד ממש ממש מעט זמן הכל יהיה בסדר..רק תגידי לי איפה את הולכת ללדת שאבוא אם אוכל לבקר אותך..

@@

New member
בוקר טוב לך יקירה ../images/Emo140.gif

מה שלומך יקירה שלנו? למרות שאני יודעת שאצלך הכל בסדר (עם בעל כמו שלך איך אפשר שלא
). חבל שאת פחות פה איתנו בפורום, ת´געגענו אלייך
חבל שאין איזה מפגש, אבל מפגש רציני שכולם יבואו, כי אני מתה לראות את כולם. ד"ש ליהודה והילידים, שבת נפלאה ורגועה
רגע..... וכמה
יםםםםםם גדולים ו
אחת גדולה אוה
ת

ניקולי

New member
מתוקה, מקסימה אחת../images/Emo24.gif

שלומי בסדר גמור.. (קצת עיפה) סוף שבוע את יודעת..היום היינו במסיבת סיום של הבן הקטן (בגן)..היינו ככה: יהודה אני ובעלי לשעבר..היה נחמד מאוד ..אני יודעת שזה קצת שונה ללכת הבעל, והגרוש ביחד אבל מה שיעשה שמח לבן שלי אני יעשה (כמובן בגבול הטעם הטוב)..סה"כ היה נחמד!! לגבי הבעל שלי..את צודקת..אני מאחלת לכל אחת להיות עם אחד כזה... בעצם...לא בדיוק כי אחד כזה יש רק אחד והוא כבר שלי..
.. מה שלומך את?? ומה מצב ה"חסה" בשטחים?? לפי מה שכתבת בימים האחרונים את נשמעת אחלה.. לגבי המפגש כן, גם אני הייתי רוצה מפגש..דוקא נורא בא לי לעשות מפגש ביתי..הבעיה היא שאין הענות כ"כ גדולה..חשבנו לעשות על האש אצל ג´ס..אבל שוב לא היתה היענות...נראה אולי בקרוב (לפני שג´ס תלד) או ש..לאחר מכן, בכדי שתהייה לנו סיבה לשמוח
0ואת יודעת למה אני מתכוונת.. שתהיה לך שבת מקסימה ניקול*

shiraz2

New member
בוקר טוב מתוקה,

שיהיה אחלה סופ"ש....
אוהבת תמיד, שירז

ליאור 30

New member
צהריים טובים ניקולי את שמה לב????

שאת היחידה שיש לה תירוצים למה לא להגיע אוקי הכל נרשםםםםםםםם בספר השחור כידוע לך ואנחנו נתחשבן מבטיח לך ליאור

למעלה