בוקר טוב

בוקר טוב

אני בעבודה למרות כל התחזיות קר וגשום בחוץ אני מקווה שבהמשך יהיה טוב יותר בעלי חוזר היום הביתה חוזרים לשגרה נעה אתמול הוציאה אותי מדעתי וכעסתי עליה היא הלכה בבכי למיטה וביליתי קרוב לחצי שעה בניסיונות לפייס אותה קשה לה מאוד בלי אבא שלה אתמול הלכנו לקנות לה קצת בגדים לחורף וכל הדרך היא יללה שהיא מתגעגעת לאבא שלה אז קניתי לנעה 5 חליפות פוטר 2 פיגמות לנתנאל 2 קפוצונים לבית הספר שילמתי על הכל 200 ש"ח כמעט כל החליפות ששמרתי לה משנה שעברה קטנות עליה

ר ע נ נ ה

New member
סופסוף הגעתי למחשב...

בעלי נוסע ל 4 ימים מטעם העבודה ואני חוששת שגם לליהי יהיה קשה כפי שאת מתארת את נועה. השבוע היה לי יום קשה במיוחד (יום רביעי), אלון בכה ללא הפסקה (כשאני אומרת בוכה, תדמינו צווחות שנשמעות עד קצה הרחוב ותינוק שנעשה צרוד מרוב בכי) הבכי נמשך משעה שלוש וחצי אחה"צ עד השעה שבע וחצי בערב. הוא היה מצונן ולא הצליח להרדם, בסוף נתתי לו אקמולי והוא נרדם - יום אחרי זה הוא ישן רצוף במשך כל היום והיום כבר הכל מאחורינו. אה, הזכרת לי לגביי הבגדים - בשנה שעברה קניתי לליהי בגדים שהיו גדולים ועשיתי לה מכפלות בתפירה ידנית - כולם צחקו עליי (על ההשקעה והביצוע...) אבל השנה פתחתי את המכפלות והרי זה פלא המכנסיים מתאימים וחלקם אפילו עדיין קצת ארוכים כך שיחזיקו לנו בטח עד סוף העונה. אוי, סבתא שלי היתה גאה בי...

למזלי בבית הספר יש תלבושת אחידה

אז זה חוסך לי המון בקניות לנתנאל חולצות בית ספר עולות ממש זול אני צריכה לעבור על הפוטרים של בית הספר לראות אם הם עןלים עליו או קטנים הכנתי שקיות של בגדים - בכל שקית אני שמה 5 חליפות או 5 פריטים ומוסרת את זה לאחת המורות בבית הספר היא בתורה מכניסה לתלמידים שאין להם לילקוט בלי שאף אחד יראה מי שהיא יודעת שיש אחיות קטנות אז היא שמה של בנות וכו' כולנו יוצאים מזה בהרגשה טובה

למעלה