בוקר טוב

בוקר טוב

יצא שלא נרדמתי הלילה...הספקתי כבר להתגלח ולהתקלח. באמצע הלילה היה לי מקרה מפחיד, אני יושב מול המחשב ושומע רעשים מפח הזבל שצמוד אלי...עזבתי את זה אבל זה חזר ופחדתי לבדוק שמא יקפוץ עלי משהו מהפח. זה הפך להיות מפחיד עד שרוקנתי את הפח כדי לבדוק מה יש בו ולא מצאתי כלום....ואז, מתחת לשקית הניילון יצא לו ג'וק תינוק שלצערו הרב נאלץ למות. שבת נעימה לכולם

בוקר?

העירו אותי...
ב12 ישנתי 9 שעות,לכאורה מספיק,אבל לא בשבילי. עוד יום מתחיל...

star2o

New member
מה שלומך?

אני רוצה לשאול את חברי הפורום הזה למה לא הולך לי בתחום האהבה...ותמיד היה לי קשה אם אהבות, ואהבה לא באה לי בקלות בכלל.. וגם איפא שהוא תמיד ידעתי שאני מחפשת משהו מיוחד....אהבה לא שיגרתית..ואת זה עדיין לא מצאתי אולי מישהו יוכל לעזור לי בכך...?

star2o

New member
ערב טוב לכל

באי הפורום, ללא ספק קשה להיות לבד....וגם לא נעים...אבל אני לא ניכנעת וממשיכה לחיות את חיי בלי זוגיות....שללא ספק יש בה גם טוב וגם רע.... להיות רווקה משמע ללכת למשל לסרט לבד, אולי מחר אלך ללב המיפרץ לסרט...לפחות אם היתה לי חברה זה היה גם טוב ,אבל אלא הם החיים.. אז כל טוב לכם

ערב טוב לכולם ../images/Emo13.gif אךךך איזה לילה עבר על .....

כוחותינו לקראת חצות החלטתי להתמודד עם הפחד שלי מפני התמודדות מול איתור (שזה לא הבעייה ) ותיקון (שזה הפחד) בעיות במחשב. יש לי כבר שנתיים מדפסת של HP שעושה את העבודה שלה כמעט בלי בעיות אבל החלטתי שאני רוצה למצות ממנה יותר וגיליתי שאין לי מושג איך סורקים לאחר כמה ימים הבנתי שמשהוא חסר אז אתמול החלטתי להיות גיבור ולהתקין מחדש את התוכנה לקראת 2 בבוקר סיימתי בהצלחה והייתי גאה בעצמי, קמתי בבוקר ובלי קשר עשיתי איתחול כשהמחשב חזר למצב עבודה שוב היה חסר לי אייקון מאד משמעותי שוב בתעתי הסרה ( לפי המלצה של HP) ושוב זה עבד תקין עד שעשיתי איתחול לאחר שעה ששברתי את הראש החלטתי לנסות הסרה מלאה ולא חלקית ולהתקין מחדש ו...... הצלחתי
לא כול יום אני גאה בעצמי

אממממממ ביקרתי באתר שלהם ואין לי.............

מילים חמות עליו וכן ניסיתי להוריד משהו ולא ממש הצלחתי , לאחר מכן נסיתי לברר מחירים של מחסנית דיו ועוד פחות זכיתי להצלחה נכון לעכשיו זה עובד ואני מקווה שזה חמשיך לעבוד כי מייד לאחר ההתקנה הורדתי עידכון עסיסי כי לכול אורך התקופה הזאת כמובן שלא קיבלתי עידכונים ככה שאני מקווה שהדרייבר כך או כך נכנס אליי ומקווה שיהיה קצת שקט אההה כן וכמובן שבעיה אחת נשארה, בסריקה מופיע פס ברוחב של 1-2 ס"מ בצידו השמאלי של הדף לכול אורכו אבל כרגע אין לי כוח לנסות להתמודד כמעט הכול תיקנתי וזה ממש לא מעט
. אבל אשמח לדעת איך לסרוק מתוך המחשב ( לסרוק כתבות )

לדעתי האתר שלהם נוח

אתה לא אמור לקבל עידכונים, זו לא מע' הפעלה. אני לא יודע איזה דגם מדפסת יש לך, לי יש מדפסת לייזר ובמדפסת שאצל אחותי פשוט מכניסים את הדף שרוצים לסרוק ולוחצים על כפתור SCAN. הפס שמופיע בצידו של הדף הוא תוצאה של בעיה בראש הדיו. ראשי דיו קנה ב DMO, הם הכי זולים, אמנם לא מקוריים אבל מספיק טובים, מה גם שאתה מקבל מהם אחריות לשנה על המדפסת.

לגבי הפס שמופיע בצד השמאלי...................

בהתחלה אכן הבעיה הופיעה שהדפסתי או צילמתי אבל פעלתי לפי ההנחיות במדריך למשתמש שלפתי והתקתי מחדש את 2-ראשי הדיו והבעיה אכן נעלמה, אבל כמו שכתבתי מקודם הבעיה נותרה בעינה כשמבצעים סריקה וכידוע לך אין צורך לשימוש בראשי דיו בתהליך סריקה ולכן מדובר בבעיה מוזרה ובקשר לראשי דיו למרות המחיר הגבוה שלהם אני מעדיף רק מקוריים למרות שיש לי 10 ד' ממני מפעל שממחזר ראשי דיו של HP אני יכול להרשות לעצמי מקוריים בגלל שאני לא משתמש כבד כמו סטודנטים לדוגמא. אבל עדיין להוציא 150 ש"ח לראש אחד זה קצת מוגזם ויכול להיות שאזמין מאוסטרליה שם זה יעלה לי 70 ש"ח לראש

עד אוסטרליה?

תקנה ב Ebay. אצלי טונר עולה מעל ל-300 ש"ח אבל הוא מספיק לכמה אלפי דפים.

אחי גר בסידני כשהוא היה כאן לפני.............

שנה וחצי הביא לי שני ראשים (שעדיין עובדים) זה אמנם קצת מסורבל אבל אם לא תהיה לי בררה אשתמש בנתיב הזה. אי-ביי לא נראה לי שזה מתאים לי (:) אבל אם הייתי מצליח למצוא חנות באינטרנט זה היה יכול להוזל עלויות

למעלה