בוקר טוב

העוקץ

New member
בוקר טוב

בוקר טוב לכולם ושתהיה לנו אחלה שבת

ניצתי - אהה, בוקר טוב, הבנתי,אהמ..

האם גם הלילה היה טוב? האם גיברת עייפה מאוד?

כן כן התעוררתי ואני ../images/Emo6.gif לעולם

הלילה היה נפלא. הלכנו לרקוד קצת בירות וסיימנו את הלילה הקסום בנשיקה על החוף לקול המיית הגלים
על הבר התפלספנו בשאלה האם המיניות קשורה באהבה או אולי הם שני קווים מקבילים וניתן להשוות אותם לרגש לעומת ההגיון... מעניין וניצת זורמת לה על כנפי התקווה אולי תהיה כאן
?

אקדמאית

New member
ניצת חמודה

מחזיקה לך אצבעות שהקשר יתפתח והאהבה תפרח. קבלי
מאקדמאית (ששמחה שלעוד מישהו ב
הזה יש פרפרים בבטן ומקוה שיום אחד זה יקרה גם לה...)

אקדמאית תודה יקירה

אני מאמינה שמה שצריך לקרות יקרה ומרגישה שסוף סוף לפחות פתחתי את ליבי (ניצת מתה על פרפרים
) ואת? תאמיני והוא בו יבוא בזמנו

ניצת

פרפרים , עם כל מני דברים. תשמרי עליהם שיישארו שם תמיד . מצטרפת לשמחה בעבורך. עשה לי טוב לשמוע. חייכתי איתי.

amigor

New member
ערב טוב, ניצת! מצאת שושן../images/Emo141.gif

יפה, יפה, שיהיה בהצלחה! ותפרח לה האהבה, והגלים ימחאו כף בהמייה זועקת לנשיקה והתקווה למציאות ולרינה וצהלה

amigor

New member
ניצת! בקשר לאהבה../images/Emo23.gifומיניות

התפלספות, אמרת! יש לי בדיחה גבר הוא יצור זכרי שבמשך תשעה חודשים מנסה לצאת מהמקום אליו ינסה להכנס כל חיוו עמי

אריסטו יקירי גש הלום

מזמן לא נתתי לך
רגע מה אתה חושב לא סיימתי עכשיו יש לי בשבלך גם

מוצאת ואביגיל ../images/Emo51.gif

רק רוצה לספר לכן שרגלי נטועות בקרקע אוהבת את התחושה שהנה משהו טוב קורה נהנת מכל פרפר,ובכלל לא חושבת על מחר רק עכשיו בכל רגע נתון. (ניצת שבתקופה האחרונה בקושי ישנה ללא שום קשר לנ"ל)

בוקר טוב ניצת

היי ניצתי שמח בשבילך שולח לך חיבוק חם וגדול אכן האהבה חיה את הרגע האהבה היא עכשיו שבוע נפלא עם המון אהבה

עוף כנף

New member
פרפרים...

אז גם ממני, בהצלחה, שתמיד תהיי עם פרפרים בבטן, ורגליים יציבות על הקרקע... ו... תהני מהמצ"ב (לשעבר omk62)

עוף כנף איזה פרפרים מקסימים ../images/Emo24.gif

ח´ברה אבללללללל תרגעו,בסך הכל הכרנו יש קליק , יש עניין משותף יש רצון להכיר יותר (אסור לספר כלום בבית הזה
) מתה עליכם

למעלה