בוקר טוב היי לכולם הרבה זמן לא הייתי פה והאמת קצת חסר לי אז שתהיה לכולם שבת שלום
2 28שירה New member 17/5/08 #1 בוקר טוב היי לכולם הרבה זמן לא הייתי פה והאמת קצת חסר לי אז שתהיה לכולם שבת שלום
מ מיצה נבים New member 17/5/08 #2 הי בוקר טוב ../images/Emo13.gif ברוכה השבה אז מה עשית כשלא היית פה?/
2 28שירה New member 17/5/08 #3 בזמן שלא הייתי פה... קמתי, נפלתי, שמחתי, בכיתי ובעיקר החלטתי שנמאס לי מהנשואים המתוקים, מהרווקים הילדותיים רוצה אותכם שמבינים מה זה לגדל ילדים לבד, לרוץ מהעבודה לבית וסתם לשמוע חוויות
בזמן שלא הייתי פה... קמתי, נפלתי, שמחתי, בכיתי ובעיקר החלטתי שנמאס לי מהנשואים המתוקים, מהרווקים הילדותיים רוצה אותכם שמבינים מה זה לגדל ילדים לבד, לרוץ מהעבודה לבית וסתם לשמוע חוויות
א אופק 3 New member 18/5/08 #4 הוווו שלום שלום ../images/Emo12.gif אני עד שהיית עסוקה מאוד,מאוד, מאוד, נחמד לראות חברים חדשים ישנים ברשת אה. וכמובן שלום לכל יושבי הבית כולל למנהלת..
הוווו שלום שלום ../images/Emo12.gif אני עד שהיית עסוקה מאוד,מאוד, מאוד, נחמד לראות חברים חדשים ישנים ברשת אה. וכמובן שלום לכל יושבי הבית כולל למנהלת..