בוקר טוב!

coaxcable

New member
בוקר טוב!

קניתי מפצל PCMCIA של יציאות שונות: FIREWIRE ו- USB2. למען האמת, יש לי מחשב נייד רק יומיים ומעולם לא השתמשתי באחד עם כרטיס PCMCIA. כשרציתי לעשות שימוש בו, על ידי הכנסת דדיסק ONKEY הוא לא זיהה אותו. אבל את המפצל-מחברים הוא כן זיהה כחומרה חדשה. שאלותיי הן: 1. האם צריך DRIVERS בכל אופן (תחת חלונות XP) לכרטיסי PCMCIA? 2. בחיבור ליציאת USB רגילה, שאינה על הכרטיס, זוהה DISKON KEY מהר מאוד ואפילו נכנס לתוכו. מה לדעתכם הבעיה? אני :) ותודה מראש

יאיר B

New member
יש סיכויי שצריך דרייבר לכרטיס.

לא הגיע איתו איזה CD בטעות באריזה? אם לא, אפשר לחפש באתר של היצרנית אם יש שם משהו להורדה עבורו (לא השתמשתי באחד כזה, יש לי PCMACIA ל-WIFI ושם מן הסתם יש דרייבר ותוכנה).

kobi 23

New member
תנסה להוריד את הדרייברים

המעוכנים של הכרטיס הזה , XP לא מזהה אוט' כל דבר שתכניס למחשב. למרות שכך MS טוענים. לפעמים היא מזהה ,לפעמים לא ולפעמים היא כן מזהה אבל אפשר לתפעל רק חלק מהאפליקציות. סתם , דוג' אם אני מחבר סלולארי לנייד עם כבל המערכת תזהה אותו אבל רק ככונן פלאש (כמו דיסק און קי). אם אני מוריד ומתקין את התוכנה והדרייברים הכל עובד

bar666xp

New member
בדוק תחילה באתר יצרן המחשב DRIVER....

לחריץ ההרחבה {PCMCIA}... אגב זה PCMCIA או שזה EXPRESS הם לא אותו הדבר ולכן אם הכרטיס הוא PCMCIA בחריץ EXPRESS או להפך זה לא יעבוד.

למעלה