בוקר טוב:]

AvivoOosh

New member
בוקר טוב:]

אני חייבת עזרה בקשר לבת דודה שלי.... לעכשיו נקרא לה חן... חן גדולה ממני בחודש וחצי,שתינו בכיתה ח',היא מתגוררת בחולון ואני בראשון. לי יש שני אחים ולעכשיו נתעסק באחי [שגדול ממני ב3 שנים]שלעכשיו נקרא לו דין[שם בדוי]. תמיד כשהיינו קטנים,היה את הקטע הזה של"חן ודין" ו"עדן[אני בשם בדוי]" חן ודניאל תממיד היו ביחד,תמיד מסתירים סודות,תמיד מתלחששים ומרכלים מאוחרי הגב שלי,היה אפילו מצב שאח שלי כינה אותי "בת זונה[סליחה על הביטוי]"ברור שבגיל הזה הוא לא הבין את משמעות המילה,מה זה משנה?העיקר לפגוע נכון? לעט לעט אני וחן התקרבנו ונהינו לשתי החברות הכי טובות,זה היה כשאחי היה בגיל יותר מבוגר,ולא התאים לו להסתובב אם שתי ילדות קטנות[לשמחתי]. תמיד היה את הקטע הזה שחן מקום ראשון ועדן מקום שני,תמיד כששתינו קיבלנו משו,אפילו את אותו הדבר,שלה היה יותר טוב,יותר חדש,יותר יפה,יותר מיוחד. אפילו פעם אחת שיחקנו לבת דודה שלי בשיער[אנחנו עוד נדבר עליה בהמשך אז נקרא לה בר[שם בדוי]],אז אני קיבלתי חלק כמו של צמה ממש ממש קטנה כמו של השחורים עושים והיא כל השאר. תמיד היינו ביחד,כל הזמן,ותמיד היה כיף,אבל תמיד היא הייתה יותר טובה ממני,היא תמיד הייתה יודעת להתלבש יותר טוב,לדבר יותר טוב,יותר חכמה,יותר יפה,יותר נחמדה,יותר מצחיקה וכל דבר שיהיה יותר טוב ממני. כשהגענו לכיתה ה' התחלנו גם לדבר בטלפון,ובישבילה?כל זמן פנוי שלנו זה צריך להיות לדבר בטלפון. ועכשיו?מגיעה אחותי הגדולה לתמונה,שעכשיו נקרא לה שיר. אחותי הייתה מהמגניבות ששומעות רוק,פופ,וכל מיני שירים מגניבים באנגלית וגם אביב גפן.תמיד רציתי להיות כמו אחותי,כנראה שכולכם כבר מקירים את זה שהאחות הקטנה רוצה להיות כמו אחותה הגדולה אז אני לא יפרט. לחן יש אח ואחות גדולים מצד האבא[הוא גרוש]ועוד אח גדול שבא משניהם,אחותה הגדולה בהרבה יותר מבוגרת ממנה ככה שאין כל כך מה להיות כמוהה,חן רצתה להיות כמו בר[למעלה]. התחלתי לפתח לעצמי טעם פופ ישראלי ושמעתי נינט ורוני דואני בעיקר.וחן?היא אהבה את כולם חוץ מרוני ונינט,למה?כי אני אוהבת אותם.אני ממש ממש ממש אהבתי את שתיהן אבל לא,היא חייבת תמיד לספר לי את הדברים הרעים עליהם"את יודעת שרוני הצטלמה בעירום?","את יודעת שנינט מתה?"וברור שהכל חירטוטים,היא אהבה לחרטט לי,והיא שחקה ב"נדר",היא לא מאמינה באלוהים,אז היא נדרה לי נדרים על שטויות ועל שקרים ככה שאני אכלתי כל שטות שיצאה לה מהפה[רק לפני חצי שנה היא כמו סטומה גילתה לי שהיא לא מאמינה באלוהים ע"י סיפור עליה ועל חברה שלה]. שתינו היינו רוקדות,ותמיד,היא מופיעה במקומות יותר חשובים,היא רוקדת יותר יפה,כמו תמיד היא הכי טובה. אבל מה ששונה,זה שהייתי יכולה לספר לה הכל!היא הייתה כמו יומן שלי ואני כמו שלה,שתינו היינו במצב חברתי נמוך אבל שווה,זה הדבר היחיד שהיא הודתה שהיינו שוות בו. הייתי מאוהבת הרבה פעמים,אז הייתי מספרת לה הכל,אבל מה שמוזר זה שהיא אף פעם לא נידלקה על מישו. בכיתה ה' הייתה לי מסיבת יומולדת ששם חן והחברות שלי הכירו.היה לנו מין באג במוח שנעשה סידרב[נו היינו בכיתה ה'
] חברות שלי נכנסו לזה והתחילו לדבר אם חן ברציפות בטלפון,ובאייסי ונהיו חברות ממש טובות שלה. לבסוף הגיע מצב שהם ריכלו עלי,וחן סיפרה סודות שלי להם. הצלחתי להפריד,לא משנה איך,וכיתה ו' הייתה משעממת,אותו דבר,היא הכי טובה היא הכי חמודה ויפה וכל השאר. אז נקפוץ לכיתה ז'.בכיתה ז' שתינו נכנסנו לביתי ספר חדשים[חטיבות]. ועכשיו נכנסת המלחמה של מי הבית ספר הכי טוב,אני ילדה צנועה שמסתפקת במה שיש לה,ולי נגיד אין לוקרים בבית הספר ולה יש אז ברור כמו תמיד"אתלנו יותר כיתות","לנו יש יותר לוקרים","אצלנו הילדים מה זה חמודים","אצלנו?הבית ספר קרוב,אנחנו לא צריכים לנסוע באוטובוס,כמוך"ועוד כמה ירידות,ואני כמו ילדה מסכנה וקטנה,אכלתי את השטויות שלה. לא הזכרתי שאני ילדה רזה ,והיא תמיד הייתה מלאה[אפשר להגיד גם שמנה].והיא מכיתה ה' הולכת לשומרי משקל ושומרת ממש ממש יפה על המשקל שלה,היא רזתה ממש ממש הרבה,ותמיד היא קינאה בי שאני רזה והכל והיא הייתה מלאה. אני חושבת שגם לא הזכרתי שהיא ילדה מאד מאד דבוקה למי שהיא,ולא אכפת לה מה שאנשים חושבים,לא שזה דבר רע,אני מאד מאד מעריכה אנשים כאלה,אבל זה הגיע למצב שהיא הפסיקה לעשות גבות,להתלבש כמו ילדה בכיתה ד',זה דברים שזאת זכותה,אבל הדבר שהכי הגעיל אותי,היא מחטטת באף ברחוב,מגרדת בטוסיק ברחוב,ומסדרת את החזיות שלה בצורה כל כך בולטת ומגילה בפומביי,ויש לה את הקטע הזה שלקחת מסטיק מנטה זה תחליף לציחצוח שיניים. היא גם ממש ממש ביקורתית,בסרטים ששמים אפקטים מיוחדים אז היא תגיד את זה ,פעם כאבה לה הבטן אז אמרתי לה לקחת אדביל,"זה עושה חורים בכבד","אבל חן רק אם תיקחי הרבה זה יקרה","לא נכון"זה גם מראה שתמיד אני טועה והיא צודקת לא משנה מה. ונחזור לקטע של השומרי משקל,היא רוצה בטן שטוחה כמו שלי,אבל בשומרי משקל הקציבו לה משקל מסויים,והיא חושבת שלעלות במשקל זה לאכול דברים משמינים,אז אמרתי לה"חן,אם את רוצה לרזות תרזי מתחת למשקל שאמרו לך,את יודעת כמה אני מתחת למשקל שלי?וברוך השם אני בריאה!"אבל לא,כמו תמיד אני טועה. בכיתה ז' התחיל כל הסיפור האמיתי והמעצבן. עדיין הייתי יכולה לספר לה דברים,אבל תמיד היא הורידה לי ת'ביטחון בדברים שלבשתי,שעשיתי,שאמרתי. הייתה תקופה שהייתי כותבת אווי כמו של כולם אם"-555-"וכל השאר והיא תמיד הייתה אומרת שאני פרחה,אז הפסקתי,כי כמו תמיד היא הייתה צודקת ואני טועה,תמיד היא ראשונה ואני שניה,אז ברור שהיא צודקת,ואפילו יום אחרי הבת מצווה שלי היא סיפרה לי שהיא לא סבלה את מה שלבשתי,ואני אכלתי את זה וצעקתי על אמא שלי. כל כיתה ז' הייתי דלוקה על מישו,הוא היה החבר הכי טוב שלי.תמיד כשהוא היה מסתקל עלי איכשהו מיוחד היינו שתינו קופצות מזה:]. אבל לעט לעט היא הייתה מורידה לי את הביטחום לגביו"נו כולה הסתקל עליך אז מה?אולי הגיע הזמן שתפסיקי להתלהב מכל מבט שלו".ושוב היא הורידה לי את הביטחון. את הילד הזה?אני ממש אוהבת,עד עכשיו,הוא ילד מדהים!וחן תמיד שיקרה לי שהוא יורד עלי,אבל זה היה הדבר היחיד שהחזיק אותי,האהבה שלי אליו עזרה לי לא להאמין לה. בכיתה ח' התחלתי להעריץ את דניאל רדקליף אמה ווטסון ורופרט גרינט[כוכבי הארי פוטר]ואת הילארי דאף ובריטני ספירס וכריסטינה אגילרה וכל שאר כוכבות הפופ הענקיות!ביחד אם זה הספרים של הארי פוטר נכנסו לחיי וממש ממש התמקרתי. היא הייתה חייבת לבאס אותי,היא אהבה את כריסטינה אגילרה,ותמיד מי שאני אהבתי?הוא רע,הוא מכוער,הוא מגעיל,וכריסטינה?היא הכי הכי! וכל הסיפורים שלי על הספרים של הארי פוטר?לא שמה עלי ועל עליהם,היא הייתה צוחקת עליי שאני קוראת אותם! ולעט לעט כשדיברנו בטלפון היא התחילה להתעלם מכל דבר שאני אומרת,ותמיד הכל סובב סביבה,מדברים רק עליה. אני לא רוצה להמשיך לחפור על כל ההמשך אבל זה העיקר. בבקה,מה לעשות אם דבר כזהה?????????? סליחה על החפריה ותודה לכל מי שיענה!

נאה י אביוש, שכשתעביר את גיל ההבתגרות - כשאני

היית בגלך קראו לזה גיל הטיפשעשרה, תביני שלכל אחד טעם ואופי שונים. את זו את עם העדפות תרבותות וחברתיות שלך ולאחר העדפות אחרות. השוני הזה לא צריך לפגוע ביחסי חברות. צריך רק לדעת קבל את השוני. וקצת בטחון עצמי יפחית את הקנאה....

AvivoOosh

New member
מממ...

אני לא מקאנה בה או משו,ככה היא מציגה את זה,היא יותר טובה היא יותר מוצלחת,ואני יודעת שהיא לא,כמה שזה נשמע אגואיסטי ומגעיל אני יודעת שאני הרבה יותר טובה ממנה,אבל נמאס לי שהכל היא חושבת שהיא עושה הכי טוב...

AvivoOosh

New member
...

איך נפתרים ממנה?או חפכות איך להסביר לה שהיא כזאתי בצורה נחמדה יותר?

pf26

New member
להתרחק קצת

לא להגיד שום דבר פוגע, אלא פחות לשתף אותה במה שאת חושבת או מרגישה כלפי אחרים, ואם היא לא תדע מה את חושבת, היא לא תוכל לחקות אותך או לזלזל בך.

למעלה