בוקר טוב קר היום!
י ימיתוש האחת1 New member 19/2/08 #2 איזה בוקר ../images/Emo186.gif קמתי מוקדם לעבודה, החנתי את הרכב, ומבלי לשים לב.... נכנסתי לשלולית אז יצא מזה דבר טוב, הבוס אמר לי שאני יכולה ללכת הביתה, גם ככה אין לחץ בעבודה. שיהיה לכולם יום טוב וחמים.
איזה בוקר ../images/Emo186.gif קמתי מוקדם לעבודה, החנתי את הרכב, ומבלי לשים לב.... נכנסתי לשלולית אז יצא מזה דבר טוב, הבוס אמר לי שאני יכולה ללכת הביתה, גם ככה אין לחץ בעבודה. שיהיה לכולם יום טוב וחמים.
ש ש חף New member 19/2/08 #3 גם לי זה קרה פעם יצאתי מתוך האוטו ישירות לתוך שלולית מזל שהיו לי מגפיים ועוד איחרתי לפגישת עבודה....
י ימיתוש האחת1 New member 19/2/08 #5 עדיף להיכנס לשלולית מאשר ללכת, ושיעבור רכב ויעיף עלייך שלולית. אז באמת הכל לטובה
י ימיתוש האחת1 New member 19/2/08 #7 מה יהיה עם הקור הזה? והשיעמום הזה? אי אפשר לעשות שום דבר במזג אוויר כזה.
D DANAQ32 New member 19/2/08 #8 הכי טוב להכנס למיטה. לילה טוב.. אני בדרך למיטה, רק אני והפוך שלי ולישון באלכסון.. איזה כיף !
י ימיתוש האחת1 New member 20/2/08 #10 זה חודר לעצמות ואני כבר לא יכולה לראות את הפוך, מרגישה כמו זקנה מתחת לשמיכה.