בוקר טוב

מדברייה

New member
בוקר טוב

רוב חיי אני מרגישה עייפות נפשית שאין לי כול הסבר לה.אני מרגישה שאין לי כוח לחיות, שאין לי כוח לעשות.הרבה פעמים אני מתכנסת בעצמי ולא רוצה אינטראקצייה עם איש. בכול פעם שמישהו פוגע בי אני מתרחקת ומתכנסת בעצמי ולא מסוגלת לסלוח או לשכוח.כול אירוע כזה מגביר אצלי את התחושה שאין לי מקום פה.אולי לא הייתי צריכה להיוולד?י ש לי תחושה כזו הרבה מאוד שנים.

רותי 11

New member
כנראה שלא ממש התלהבת לחזור

וכנראה גם שאת נשמה עתיקה שהיא פשוט עייפה ואין לה כוח להמשיך להתמודד, אבל עצם העובדה שהגעת מעידה על כך שהיית אמורה להגיע לכאן.

מדברייה

New member
מהי המטרה

כיצד אוכל לדעת מהי המטרה שלי כאן, אני מרגישה שאני לא רוצה לחזור ואולי זו הפעם האחרונה, יש דרך לדעת?

אלמקס

New member
../images/Emo59.gifואוווו זרקת פה פצצה!!! ../images/Emo59.gif

מה זה אומר שלא תמיד כדי לדעת??

רותי 11

New member
לא תמיד נכון לדעת ולא כל דבר

אומרים או נותנים לנו את התשובות מהסיבה שבאנו לעשות כאן דברים תוך כדי תהליך, לעזור לאחרים לעצמנו לבריאה לא משנה, כל עזרה אפילו הקטנה תורמת, אבל לפעמים יש מצבים שאנשים יודעים מה הם באו לעשות ופשוט האגו עולה ומשתלט עליהם והם יוצאים מפרופורציה ואז אות העזרה הופכת בעצם לצרה, לכן לא תמיד אומרים לנו את היעוד שלנו לרוב נותנים את חלקו בלבד. אני יכולהלתת דוגמא מסויימת, סבתי עליה השלום היא נשמה שכאשר היא הגיעה לכאן היא אחת שכבר סיימה בעצם את מה שהיה לה לעשות היא הגיעה לכאן לצורך עזרה בלבד עזרה לאנשים מסויימים - עזרה ברמה האישית שיש לה כמובן השלכות ארוכות טווחבכל מקרה היא הייתה טיפוס עייף חולה היפוכונדר ובכלל בוא נאמר לא אדם קל (סליחה סבתא) לפני בערך שנתיים היא פתאום צצה לי באחת ההדרכות שלי והבנתי את גודל הנשמה שלה למרות הכל היה לי קשה מאוד (הגיונית) להבין את מה שהיא הייתה כאן לעומת רמת הנשמה שלה ולא יכולתי להתאפק ושאלתי אותה סבתא את? ממש לא היה מובן לי, היא הסבירה לי שהיא נשמה מאוד עתיקה שהיה לה מאוד קשה כאן, ובעצם התפקיד שלה היה לעזור כאן לאנשים מסויימים. עכשיו תאר לעצמך שהיא במודע הייתה יודעת את זה, תאר לך איך זה היהמשפיע עליה, גם ככה היא די הייתה מפונקת... הם כבר למדו שם למעלה שהרבה פעמים האגו מפריע לנו לממש את מה שבאנו לעשות. לכן עדיף לעשות את הדברים בצניעות ובשקט

אלמקס

New member
../images/Emo197.gifזה קצת מזכיר את שהראו היום בכולבוטק:

אשה הולדנית כבת 60 בערך - נוצרייה שנמצאת פה בארץ בשביל לעזור לניצולי שואה. ואת כל זה היא עושה ללא תמורה. מדהים להסתכל על מקרים כמו אלה ולנסות להבין את ההגיון שמאחורי הדברים. ישר קופצת המחשבה שאולי בגלגלול הקודם עוד היא הספיקה להיות נאצית ועכשיו היא באה לכפר על זה בגדול?!
- מצטער זה התפוז שהיה הכי דומה לרפי גינת...

למעלה