בוקר טוב

einatus

New member
בוקר טוב

הי , יש לי 2 שאלות (אם אפשר..) במפת הלידה שלי צדק נכנס לבית 4 ששם נמצא צדק. מה המשמעות למעבר צדק על צדק בבית 4 ? שאלה 2 - אורנוס בעוד שבועיים יוצר צמידות עם מרס בבית 5, מה המשמעות של הדבר? אם צריך פרטי לידה - 5/6/1973 שעה 14:45. תודה !!!!!!!!!!!!!!

תשובות

בגדול, חזרה לצדק למיקום המקורי שלו, מראה על סיום מעגל של 12 שנה של התפתחות אישית, וחזרה לבסיס כדי להתחיל מחדש והפעם - בפאזה גבוהה יותר. זהו זמן שמראה שהגיע הזמן להראות לעולם מה למדת בשתים עשרה השנים האחרונות, ואיך את מיישמת את זה בפועל בשטח, צמידות של אורנוס עם מרס אינה קלה, בגדול: זו צמידות של שני כוכבים שמביאים איתם צורך בשחרור אנרגיה מהירה של עשייה, והרבה פעילות פיזית. חשוב עכשיו ללמוד לשחרר לחצים, אולי להירשם לחדר כושר, ולהזהר שלא לריב עם הסביבה.

einatus

New member
אם זה ברור אז מה המשמעות אם כן

יותר טוב להיות מעשי מציני.

or311

New member
משמעות בקיצור

האוראנוס גורם להרגשה שלך בתקופה האחרונה של חוסר שקט ורצון למהפכים (אקשן) בתחום ה- בילויים ו/או "רומנים=אהבות" ו/או תחביבים וגם באם יש לך ילדים ,אז את משנה גישתך=יחסך אליהם. ולגבי יופיטר- לא נראה לי שהגיע למפגש עם יופיטר לידתי שלך

einatus

New member
זה יותר נחמד, לא יותר כיף להיות נחמד מאשר

יורה חיצים
... תודה דרך אגב, זה די נכון. לגבי יופיטר נכון - זה קורה בשנה הבאה , אבל בכל זאת רציתי לדעת את המשמעות , עשיתי את המפה שלי ואילו שני הדברים המשמעותיים ביותר שקורים בזמן "הקרוב" , יופיטר נכנס אצלי לבית 4 אבל בקרוב. תודה

למעלה