בדיחבוקר
בחורה מביאה את ארוסה לבית הוריה. ההורים מגלים, שהבחור חרדי. כשהנשים הולכות לשטוף כלים, שואל האב את הבחור: "במה אתה עובד?" עונה הבחור: "אני לומד תורה". שואל האב: "ואיך תפרנס את בתי?" עונה הבחור: "אני אלמד תורה ואלוהים יעזור לנו". שואל האב: "ואיך תקנה לבתי מתנות?" עונה הבחור: "אני אלמד ואלוהים יעזור לנו". שואל האב: "ומי ידאג לאוכל לילדים?" עונה הבחור: "אני אלמד תורה, ואלוהים יעזור לנו". לאחר שהבחור הולך, שואלת הבחורה את אביה מה דעתו. עונה האב: "בחור טוב, אין לו עבודה, אין לו שאיפות בחיים אבל הדבר הכי חשוב, הוא חושב שאני אלוהים". גבר חסר ילדים הולך לכותל ומניח פתק בזו הלשון: "אלוהים יקר. אני מבקש שיוולד לי תינוק. אם זה בן - לא אכפת לי שיהיה גנב. ואם בת - לא אכפת לי שתהיה זונה." כעבור שנה נולד לו בן. הילד גדל וכשהוא מגיע לגיל עשרים הוא ניגש לאביו ומבשר, שהתקבל לפקולטה למשפטים באוניברסיטה. הגבר מרים את עיניו לשמיים ואומר: "אלוהים שלי, חשבתי שסיכמנו על גנב או זונה. לא על שניהם יחד". מנהל רוצה לבחון מועמד לעבודה. שואל אותו: "אם תקלע לספינה בלב ים ותהיה סערה, מה תעשה?" עונה האיש: "אזרוק את העוגן למים". שואל המנהל: "ואם תקלע לסערה גדולה יותר, מה תעשה?" עונה הבחור: "אזרוק עוד עוגן". המנהל לא מוותר: "ואם הסערה תהיה ממש חזקה?" הבחור: "אז אזרוק עוד עוגן". שואל המנהל: "מהיכן תשיג כל כך הרבה עוגנים?" עונה הבחור: "מאותו מקום שממנו אתה משיג כל כך הרבה סערות". יוסי הקטן מציץ לחדר של ההורים שלו ורואה שאבא שלו שם קונדום על איבר המין. יוסי נכנס ושואל: "אבא, מה אתה עושה שם?" אביו של יוסי מתהפך מהר מתחת לשמיכה כשהראש שלו פונה אל הצד של המיטה ועונה: "שמתי לב שיש עכבר מתחת למיטה, אני אלך לתפוס אותו". יוסי: "ומה אחר כך? תזיין אותו?" בעיירה נוצרית אחת היה מנהג, שכל תושב היה צריך להיכנס לתא הוידוי פעם בשנה ולספר לכומר על חטאיו. יום אחד נכנס בחור לתא הוידוי ולא מוכן להוציא מילה. שואל הכומר: "מה קרה בני?" עונה לו הבחור: "אני מצטער. אני לא יכול". באותו יום הכומר מסתובב מהורהר. במשך שנים אנשים סיפרו לו הכל ופתאום בחור אחד מגיע ולא רוצה להגיד במה חטא. הכומר קורא לבנו ואומר לו, שבלילה הם ילכו לביתו של האיש, הכומר יוריד אותו בחבל מהתקרה והבן ישחק מלאך שדורש לדעת מה האיש מסתיר. בלילה הם הולכים לביתו של האיש. הכומר מוריד את הבן שלו לאט לאט עם החבל והילד לוחש לאיש: "אני הבן של אלוהים ואני רוצה לדעת מה הסוד שלך!" האיש נבהל ואומר: "שכבתי עם אישתו של הכומר". הכומר מעלה חזרה את בנו ושואל אותו: "נו, מה הוא אמר?" הילד עונה: "במשפט אחד: ירדתי בן של אלוהים, עליתי בן זונה". איש אחד עולה לגן עדן. בכניסה עומד מלאך ולפי הנהלים שואל: "מי אתה?" "אני שלמה ישראלובסקי", עונה האיש. "ומה עשית בחיים? אילו מעשים טובים?" "אני הייתי מובטל האמת, אבל כן היה מעשה טוב שעשיתי. הלכתי לתומי ברחוב ופתאום ראיתי שלושה בריונים מתנפלים על אישה, שודדים אותה ומאיימים לאנוס אותה. מיד ניגשתי לזה שנראה כמו המנהיג, והבאתי לו בעיטה בביצים בנסיון להציל את האישה, אמרתי לו שאם הם לא עוזבים את המקום, הם הולכים להצטער על זה". המלאך עונה: "וואו, מאוד מרשים, מעשה אמיץ, אך לצערי זה לא מופיע ברשימות, מתי אמרת שזה קרה?" עונה האיש: "בערך לפני חמש דקות".