בוקר טוב

רותי 11

New member
שאלה מעניינת שאלת

כמו שהבנת כל תקופות החיים שלנו בעצם מתרחשות באותו זמן, כי אין זמן בבריאה אבל אל תשכח דבר אחד שכאן יש את מושג הזמן, לא סתם יש את עניין הזמן - כי רק דרך זה אנחנו יכולים להביא את עצמנו למצב של התפתחות - התפתחות מ - Y ל - X , וכדי שזה יקרה צריך שיהיה זמן לניארי. אז אם אנחנו מתמודדים עם חיים עתידיים במקביל כן, אבל אם אנחנו מושפעים מהם היום לדעתי ממש לא. אבל אני לא סגורה על זה.

the pitria

New member
אני לא חושבת שזה ככה...

לפי איך שאני מבינה את זה, זה לא שאין זמן. אני חושבת שהזמן פשוט לא משמעותי כשמדברים על נצח. כשמדברים על חיים של 80 שנה, הזמן משמעותי מאוד.

רותי 11

New member
the pitria יקרה

מבחינת הבריאה זמן זה מושג שלא קיים -בכל אופן זמן ליניארי כמו שאנחנו מכירים אותו כאן בכדור הארץ - רק כאן לצורך הלמידה וההתפתחותשלנו הזמן הזה קיים - כאשר נעבור מימד ולאחר מכן לעידן הבא לא יהיה מושג הזמן שאנחנו מכירים היום.

the pitria

New member
אבל עדיין יהיה סדר ארועים, לא?

קיבלת את המסר ששלחתי לך לפני כמה ימים?

רותי 11

New member
אני מאמינה שיהיה רצף מסויים

למרות שאני לא ממש יודעת איך זה יהיה באמת. לגבי המסר קראתי ואני אנסה עכשיו לענות לך

SCREAMCO

New member
לפי דעתי לשאלה ..

הדבר הוא פשוטו כמשמעו , הרגע הנתון של ההווה הוא המכריע, במובנים של עבר עתיד , אני יכול להניח ולומר שהפוטנציאל הקיים של ההווה הוא שיוצר לך את המציאות העתידית הם ברמה הקולקטיבית והם ברמה הפרטנית ,וכמו שרותי אמרה הלינאריות הוא הגורם הכרחי ברמת הנשמה ,והוא המכריע ליתפתחותה ,אך תנסה לדמיין לעצמך את דבר הבא אתה יושב על כורסא מול 3 מסכים נגיד ובו סרט של אדם מסויים שמראה על מאורות חייו, אך בוא נתמקד כעת על המסך האמצעי , שבו הוא מציג את ההווה של האדם המדובר , אתה מקבל את כל המידע ההוותי של האדם זה,ובשני המסכים את העבר ואת העתיד, כעת נדבר על הדברים שאנו יודעים ,1ההדרכה תמיד איתנו אשר מכוונת אותנו ושמה אותנו במקום שהכי טוב ליתפתחותינו 2אנו אחראים למציאות שיצרנו המחלוקת אז למי השליטה בחיינו, אז נעבור לחלוקת תפקידים ההדרכה יוצרת נתיב צעידה ואנו את הפירות אשר נקטף במהלך הצעידה בנתיב . תלוי בנו אם הם היו רקובים או בשלים. נחזור למסכים, אם אנו , אחראים למלא את החוזה הנשמתי , לפי מה שאני מקבל השינוים הם , כל פרק זמן שהוא (עבר הווה עתיד ) הם הדברים אשר חופפים אחד לשני, לטובת השגת המטרה (החוזה נישמתי ) אז במסכים אנו ניקח את שלושת הזמנים שמוצגים בו ונשווה אותה עם רשימת החוזה הנישמתי, וניתיחס לאדם שצופה במסכים , כאל ההדרכה הנצחית שלנו שתפקידה לכוון אותנו , אך לה יכולת שלא נגעתי בה ,היכולת לביים מחדש בכל רגע נתון, אשר הוא יגיע בסופו של דבר , לסרט המגומר שבו הוא משלים את התסריט בצורה הכי טובה שהוא יכול להרשות לעצמו,תמיד גם ההאפשרות לבטל את ההפקה, או לשנות את המוטיבים של הסרט, אבל הרגע ההוה הוא נירא כ הכי חשוב, כי עתיד הווה אינם נגישות ברמה הארצית שאנו נמצאים בא. אז כל מה שצריך הוא ליהות בהווה וברגע הנתון הזה, כך נכול לחוות ולעמיק לתוך הרגע הזה בצורה הכי טוב , ולבצע את התסריט בצורה הכי טובה, שאלה טובה, היה לי עוד הרבה מה להמשיך , מקווה שבהמשך , יש לי תסריט במקום אחר .. ערב טוב ... גיא

למעלה