בוקר טוב..

tintong

New member
בוקר טוב..

לכולם...אוטו טו מגיע חג הניסים ........מאחל לכולכם ולו נס אחד קטן
בוקר טוב שרון , בשבילך הסביבון עוד מיסתובב, הוא הולך לעצור או טו טו

Bubble Girl 27

New member
בוקר אור../images/Emo24.gif

נס? שתיים סוכר פליז... יאללה אומיין אינשאללה שיבוא איזה נס..... מיליון אחד מספיק לי לעכשיו.. את השני יש לי עוד שנה לעשות... שיהיה לכולנו יום מדהים מקסים וחמים... מה זה האפור הזה בחוץ? בעעעעעע

לילי301

New member
למה אפור בבלית..?

דווקא כשיצאתי מה
ב6:40 השמש עמדה באמצע השמיים ובהקה בצבעים מדהימים... יום נפלא לך ולכוולם, יום של חיוך דבילי מרוח על הפרצוף

הילה301

New member
יכול להיות שהיה אתמול נר ראשון?

פיץ העירה אותי הבוקר בהסטריה : "לא הדלקנו נר לחנוכה". והשיר הזה עם החושך לגרש... לא יודעת מה, אבל צריך להוציא אותו מהרפרטואר , או לפחות להמציא לו ריקוד חדש.

בוקר טוב

היום מסיבת חנוכה לקטנה שלי בגן היא כל כך התרגשה הבוקר... נהיה שם אני והגרוש-בשנה שעברה זו הייתה המסיבה הראשונה שהגענו אלייה יחד כפרודים הפעם גרושים בכל אופן אני מעריכה את זה שמגיע-למרות שזה לא "היום שלו"...זה טוב לילדה שלי אז גם לי טוב. בוקר טוב לכולם. כן יירבו ניסים ונפלאות

ramoni1

New member
בוקר טוב לכולכם../images/Emo42.gif

אומנם לא מי יודע מה בוקר טוב לי, מהליל אמש <מפולת צהובה> גם בכדורסל וגם בכדורגל קיבלנו על הראש אתמול. אבל.... אני מיסתכל על החצי כוס המלאה, עדיף להיות צהוב גאה מאשר אדום עצוב תמידית
ושי... תיסתום אל תנצל את המצב

rrredshay

New member
בוקר טוב חברים../images/Emo42.gif

רמוני, שמת לב שהשמש קצת אדומה היום?????

ramoni1

New member
../images/Emo46.gif

לא יודע מה איתך אבל חשבת פעם על רופא עניים?

ramoni1

New member
תגיד?

גם בזה שאתם מקום ראשון מלמטה האשם הוא שימעון מיזרחי??????

דייייי חשבתי שכולם פה כבר לא ממש נשואים

מה קרה?!? מכבי שוב הפסידה? האאאאא?!? נקווה שהיום בערב הפועל עולה עולה עולההההההה מעל הקו האדום! יש מצב...... נא להחזיק אצבעות עות עות......

למעלה