בוקר טוב!

LordDevil

New member
היה אחלה מירוץ!

המילטון פורש ועושה לכולנו טובה לפני ברזיל! יש למה לצפות! וטל ובאטון עשו מירוץ מדהים עם מקומות 4 ו 5, וזה אחרי שראיתי את באטון מקבל בראש מרוזברג במקום 12! אין לי מושג איך באטון הצליח לטפס כ"כ רחוק למעלה כ"כ מהר, העקיפה היחידה שלו שראינו הייתה על וורץ באיזור המקום ה 10. ואז פתאום קוביצה ראשון, וטל 5 ובאטון 6......אין לי מושג איך זה קרה, ועוד קוביצה היה על אסטרטגיה של עצירה אחת לדעתי. חבל שהוא היה חייב לפרוש אבל לפחות זה קירב את רייקונן ואלונסו ללואיס. סך הכל אחלה מירוץ עם הרבה עקיפות והרבה אקשן. הלאה לברזיל!!!!!!!

lb22

New member
רק אם ירד גשם הוא יהיה משוגע.....

מה שכרגע אומרים שסביר להניח שיקרה.... אם המירוץ יהיה יבש אני מקווה שקימי יהיה בפורמה טובה. עכשיו זה המבחן של המילטון אחרי פרישה כזו כואבת לראות מה הוא שווה הוא סך הכל צריך לסיים שני לא יותר מזה אני מקווה מאוד שקימי יקח את האליפות אבל זה כמו מקרה שומאכר שנה שעברה שהיה חייב שאלונזו לא יסיים את המירוץ , ומה הסיכוי שהמילטון יפרוש פעמיים ברציפות? :) למרות שהפניה הראשונה בברזיל ידועה בקטלניות שלה :)

superbobik

New member
גם לא נשכח את ווטל

כישרון עצום, מקום רביעי עם מכונית טורו רוסו ועוד אחרי שנאלץ לזנק מהמקום ה17.

superbobik

New member
עוד עובדה מעניינת

זה היה ניצחון הגראנד פרי ה200 של וסיום הפודיום ה600 של פרארי.

NYMets Man

New member
ויטנטוניו ליוציייייייייייייייי

3 נקודות
יותר ממה שהוא עשה כל הקריירה

מישהו יכול לרשום את תמונת המצב כרגע בצמרת?

פספסתי עוד מירוץ בגלל בית ספר!!!

lb22

New member
ככה זה הולך :

המילטון 107 אלונזו 103 רייקונן 100 מה צריך לקרות ? המילטון צריך לסיים באחד משני המקומות הראשונים והוא לקח את האליפות או לחילופין שיהיה בינו לבין אלונזו לפחות פער של שני מקומות בנקודות. אלונזו חייב לסיים בשני המקומות הראשונים נקודה או לקוות לפרישה של המילטון ולקחת לפחות מקום 4 ומעלה. קימי חייב לנצח נקודה. גם מקום שני מספיק לו בהנחה ששני המקלארנים פורשים או לא מסיימים גבוה בנוקודת. בכל מקרה פרישה של אחד מנהגי מקלארן פותחת את האליפות הזו לגמרי.

תחושה שלי...

מירוץ אחרון- המילטון לוקח שני בקוואליפאינג, וכמו בכל העונה הזאת, ארבעת הראשונים שומרים על מקומם במירוץ. משמע, אליפות מסריחה לערס הבריטי.

lb22

New member
אליפות מסריחה בגלל

הרבה דברים.... זה לא אומר שלא הולך להיות סיום עונה כמו שאף אחד לא חלם עליו אחרי הפרישה של הגדול מכולם כדי שזו תיהיה אליפות מסריחה הוא צריך לזכות בה והוא עדיין לא זכה בה. ד"א סתם ככה תהיה : כולם פה צועקים חמאס על ההתנהגות של המילטון , זה בכוונה או שפתאום כולם שכחו איך הגדול מכולם התנהג?

NYMets Man

New member
אתה מגזים לדעתי

המילטון עובר את הקו האדום ששומאכר התקרב אליו וחוץ מזה יש לזכור ששומאכר לא נהג על מכונית לא חוקית, שומאכר לא זכה להעדפות מהקבוצה או חס ושלום הFIA (ואני יודע מה אתה הולך להגיד לי על באריקלו, אבל תחסוך את זה... זה קרה פעם אחת ואני מתבייש בזה), ושומאכר הוכיח את עצמו הרבה הרבה... הוא לא היה הגדול מכולם בשנת 94 כשהוא לקח את האליפות מדיימון היל... הוא היה הגדול מכולם הרבה אחרי זה המילטון נהג כולה 16 מירוצים בפורמולה אחת ונוהג כאילו הסבב של אבא שלו. הוא שחצן, הוא זוכה להטבות, והיום ראינו שגם 7 מרשלים יפנים לא יכולים להוציא אותו מהבוץ שהוא נקלע לתוכו

lb22

New member
אתה אומר שאתה רואה פורמולה 1 9 שנים

נכון? ואתה ראית רק פעם אחת ששומאכר נעזר בחברו לקבוצה? אני אוהד ענקי של הנהג הזה אבל ראבק אפילו אני מודה שהיו הרבה יותר מפעם אחת שהוא נעזר בחברו לקבוצה... עובדה שרובנס מעולם לא סיכן את שומאכר , שומאכר היה 1 רובנס היה 2 , שומאכר היה 1 מאסה היה 2 , שומאכר היה 1 אירווין היה 2 הוא זכה ליחס מועדף בפרארי , הוא זכה ליחס מועדף בהרבה מאוד מקרים (ע"ע המקרה של היל ויודע מה גם שהמרשלים דחפו אותו באיזה מירוץ מהחצץ למסלול) הוא עשה המון שטויות שעברו את הקו האדום (התנגשות כדי לקחת אליפות , כניסות מוזרת לפיטס של חבריו לקבוצה) הוא גם עבר קת הקו האדום לא פעם ולא פעמיים (אני ספרתי לפחות 3 פעמים). לבוא להגיד שהמילטון הוא ערס , שהוא זבל שהוא לא נהג וכל מיני דברים כאלו , זה כמו להגיד את זה על שומאכר או לפחות דומה. אני לא בא להגן על המילטון או משהו , אני גם לא שבע רצון מזה שהוא נוהג במכונית שאול יש בה דברים של פרארי וכן זה גם מחליא אותי איך שהוא מדבר על אלונזו , אבל אין לי שום בעיה שהוא רץ בתור מספר 1 בקבוצה שלו מותר לקבוצה שלו להחליט מי היא רוצה שירוץ לאליפות והיום הנה ראינו שהילד גם יודע לטעות בהערכות שלו , וקורה השאלה היא איך כל מה שקרה היום ישפיע עליו לעוד שבועיים. טענת ששומאכר הוכיח את עצמו הרבה הרבה , המילטון גם הוכיח את עצמו לפחות בחצי העונה הראשונה ונחזור רגע לגדול מכולם : שומאכר לא היה ב94 הגדול מכולם אבל בכל זאת הוא הרשה לעצמו להכנס בדיימון היל כדי להשיג אליפות .... אני לא זוכר שהמילטון נכנס במישהו פיזית (אולי פרט למה שהוא עשה לרייקונן ...בזינוק) כדי להשיג ניצחון אני כן זוכר שמישהו גם ניסה להוריד אותו מהמסלול בצורה לא יפה אבל לא זכה לשום גינונים של ערס וכו' וכו'... הילד הזה הוא אחד הדברים הטובים שקרו לפורמולה 1 אחרי עידן שומאכר והוא יהיה נהג גדול , בדיוק כמו שומאכר , חלק יאהבו אותו חלק ישנאו אותו אבל אף אחד לא ישאר אדיש אליו.

pardoe

New member
טוב... הגיעה הזמן לסכם

אני יודע,נותר עוד מסלול 1 לסיום אבל זה בדיוק הזמן לסכם את העונה כולה,פשוט אני ישאל על העונה כולה ואתם עונים אני אשמח גם יהיה פירוט אבל לא חייבים. הנהג המאכזב של העונה: הנהג המפתיע של העונה: הפדיחה של העונה: תאונה/פרישת העונה: הקבוצה המפתיעה של העונה: הקבוצה המאכזבת של העונה: הנהג הטוב של העונה: וגראנד פרי אהוב:

NYMets Man

New member
אנחנו עוד נעשה את זה שוב. אבל עד אז

הנהג המאכזב של העונה: מאסה בראש ובראשונה. אחרי זה פיסיקו וראלף הנהג המפתיע של העונה: ניק היידפלד הפדיחה של העונה: http://www.youtube.com/watch?v=6Nb6oVd9EyU ללא ספק תאונה/פרישת העונה: קוביצה בקנדה ! הקבוצה המפתיעה של העונה: סאובר, אולי אתם ציפיתם מהם למשהו, אני לא ממש הקבוצה המאכזבת של העונה: וויליאמס הנהג הטוב של העונה: KIMI KING וגראנד פרי אהוב: קנדה !!! ואני אוסיף עוד קטגוריה עקיפת העונה: טאקומה סאטו על אלונזו!

למעלה