בוקר טוב

בוקר טוב

היי הבוקר קמתי בתחושת בדידות מה. למעשה זה החל עוד בלילה . מרגיש נוח לשתף אתכם. יום טוב

אקדמאית

New member
חופשי - אנחנו פה

אז אתה לא לבד!!!! קח
לדרך.

תודה אקדמאית

לקחתי בשתי ידיים ואולי זה הרמז לצאת לטיול רגלי בטבע לקבל אנרגיות חדשות. ומצב רוח טוב יותר. האמת היא שרוצה אני יותר מכל פשוט לשוחח

השגרה

אני לא עובד. ואני לא ממש צריך לפחות לא מהבחינה הכלכלית. ויש לי לא מעט עסוקים שבהם אני ממלא את הזמן. ויותר מכך מתמלא בסיפוק.

הרווחת.....

לי יש ברבורה בבית.... אחרת הייתי מתחילה הכל מהתחלה..... (אני בגיל שעוד מותר להתחיל..)

היי פושפושית

אמרתי ועשיתי לקחתי בירה קרה.פצוחים ופירות קפצתי לאותו וכן נסעתי לים. עכשיו חזרתי. אחלה כייף . ניקוי ראש אמיתי. עכשיו אתקלח. אנוח קמעה. אני מוזמן בערב לאיזה כנס בקריה בתא ביי

רפי.... שגרה זה רע?../images/Emo8.gif

חופשי לא נורא קורה שקמים ככה אני כמעט כל בוקר קמה ככה אך ממשיכה את היום והכל משתפר לאט לאט הכל עובר.

חופשי

ינחם אותך אם אומר שכולנו מרגישים לפעמים בודדים? ורגע,תעצור שניה ,כשהיית נשוי לא חשת בודד לפעמים? יכולה להעיד על עצמי שאז דוקא הרגשתי יותר... הטבע זה רעיון נפלא וממנו בודאי תשאב אנרגיה נפלאה יום טוב לך איש (ובטח מרגיש נח,חסר לך שלא
)

היי ניצת

צהרים טובים אני מניח שזה נכון שכולנו ולא ממש חשוב המצב האישי חשים לפעמים בודדים. אכן נכון כשהיתי נשוי חשתי יותר בדידות ויותר מכך תסכול באשר הזוגיות לכאורה או שלא בהנחה שהיא טובה ואמיתית לא תגרום לך לחוש בודידות. הלכתי לים. המקום שאני הכי אוהב. והכי מחובר. אני כמעט מדי יום בים. עכשיו אני חש טוב . מלא אנרגיות. ומצב רוח מרומם. ממליץ לך לעשות זאת לעיתים קרובות. ביי ניצת

חופשי...האיש של הים....../images/Emo121.gif

באתי עכשיו וקראתי היתה לי הזכות לראות את תחושת הבדידות ומייד לאחר מכן....כאילו במטה קסמים חזר החיוך האנרגיות מילאו אותך... הבדידות, נחלת כולנו היא.... כל אחד בזמנו הוא הגדולה..של אדם, היא לקחת את עצמו, ולעשות, את אשר אוהב... מחייכת, חושבת עליך, שם על המזח הים מולך ואולי אתה בתוכו וגופך מתמלא בשמחת חיים
גדול לך, לכמה שיותר רגעים של אושר ושמחה ובכל זאת כמה רגעי בדידות כדי שתוכל להעריך...אבל באמת...את אותו אושר

היי חופשיה

אכן הניגודים שבחיינו הם שמעצימים את תחושת הכייף והאושר. בדידות .תחושת שפל.מצב רוח ירוד .הינם מצבים שפוקדים אותנו לעיתים. ומרגע שהתגברת על המצבים האלו ועובר למצב רוח טוב ותחושת כייף. הוא נהיה עוד יותר כייף על רקע מצב השפל שהית קודם לכן. החוכמה היא לדעת לעשות את המעבר. וחלילה לא להמשיך ולשקוע. ובכלל צריך כל אחד לאמץ תפישת עולם שאומרת : שאת החיים יש לחיות בשמחה. הים הוא החממה האמיתית שלי. לשם הלכתי כשהיה לי רע ועצוב. ולשם הלכתי כשהיה לי כייף ושמח אני מבלה שעות מול הים .כשלזמן אין משמעות. והזמן עובר חולף. והתחושה היא שיש לי את כל הזמן שבעולם. לא ממהר לשום מקום. לא רץ במעגלים. פשוט נהנה מהדברים הקטנים אבל כול כך גדולים יום טוב

אח הים הנפלא

גם אני אוהבת אותו בכל נפשי כשרגוע וסוער כשחם וקר במצב רוח נפלא וכשעצוב בכלל ממלא אותי באור לפני מספר שנים יצאתי להפלגה ביאכטה קטנה רק שמש ים ושמיים גם בשבוע בו עגנו בקפריסין רב הזמן ביליתי או בחוף או על הסיפון כך שבוע של אנרגיית ים איך חזרתי משם? מאוהבת בעצמי ובכלל חבריי חשבו שלקחתי איזה סם כיוון שעוד שבוע אח"כ ריחפתי נפלא איש ים,תהנה ואןלי יום אחד נחלוף כמו הרוח אחד על פני השני בים

היי ניצת המאוהבת

הנאה אמיתית באה מתוך הנפש . וכשהיא באה מתוך הנפש אז היא רק עולה ומתעצמת. ההנאה בלקיחת סם היא זמנית ומזוייפת שמדרדרת אותך פיזית ובעיקר נפשית (מעולם לא השתמשתי בסמים ) כשאת כותבת משפט מרגש כמו : חזרתי מאוהבת בעצמי. ניכר שאת ההנאה שאבת מתוך הנפש . אני כול כך מרגיש את שאת מתארת . ואולי כן נחלוף........................

למעלה