בוקר טוב..

alona 9

New member
בוקר טוב..

בשעה שכזאת אין סיבה שלא אדליק את האור, אז........באשר כולם, מאחלת, יום טוב,וסופשבוע.. שיעבור מהר...

ממש לא יפה../images/Emo6.gif

לא שמתי
מזה לא לומר לך בוקר טוב ? צהריים מצוינים. למה שיעבור מהר ?כייף סופ"ש ,לא ? סיכמנו על קלפים, שכחת ?

alona 9

New member
כייף סופשבוע,בטח שכיף,

רק שזה הולך להיות כזה סודי וחסוי, אכלת?..לא אכלת..צמת?..צמתי..עכשיו תראי את הלשון.. ושהסכום לא ירעיש,ושהשכנים לא ישמעו, ומי שאינו צם מרגיש.......מתבייש ונכלם.

מפתאום?

הדבר היחידי שקצת מביך אלו תלמידי ששואלים. אני לצערי או לשמחתי כנה איתם. ותביני רב התלמידים נכנסים ומנשקים תמזוזה.

מה פתאום מתבייש????

אני לא צמה ולא מתביישת מאף אחד. שום דבר לא סודי ולא חסוי. מה שאני עושה זה ענייני ובטח אין חובת דיווח לאף אחד. מה שהכי חשוב זה שהחייל שלי הגיע הביתה ויש לנו אותו לסוף השבוע ואני מכינה לו את כל המטעמים שהוא אוהב ולא טעם כבר שלשה שבועות שלא היה בבית.

alona 9

New member
לאה,מהעבודה שלי..

כל שנה אותה שאלה,מניחה את הדלי והסמרוט ליד דלת היציאה הראשית... "גמר חתימה טובה"..אני מברכת חזרה ואז.. "את צמה?..לא הא?..למה לא? כדאי מאמי כדאי..תצ'ומי.."
היום היא עברה למחלקה אחרת,אוףףףףףףףףףףף

maybesure

New member
עברתי את הגיל שמתביישים בו

בעצם-אפפעם לא התביישתי, למעט אולי העובדה שלא ממש מבינה על מה צמים. לא רק אוכלים, גם הזמנתי את הורי אלינו לארוחת ערב, הכנתי 2 סירי חמין - אחד עם בשר השני צמחוני. החבר של הבת נמצא אצלנו גם. עשינו לנו ערב משפחתי נעים. הבן לא הצטרף - העדיף לאכול מוקדם יותר להיעלם עם אופניו. למי ששואל אם צמתי אני עונה ש"אני תמיד צמה - כשאני ישנה"
גמח"ט לכולם

pf26

New member
צהריים טובים

חוזרת לעבודה בשני ויוצאת שוב לחופשה בשלישי. קשה, קשה
הוי אילת "שער העולם דרומה", מרוב שאנחנו חולמים עליך, אנחנו עוד לא נרגיש שהגענו וכבר נאלץ לחזור.

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ואני לא יודעת מה איתך. אני כנראה יוצאת לחופשה ארוכהההההההההההההההההההההההההההההההההה.(ללא שכר
)

למעלה