בוקר טוב...

28שירה

New member
בוקר טוב...

לא להאמין אבל קמתי עם חיוך על זה שמחר חוזרים לשגרה למרות שהיה לי חג באמת כייפי הוא גם מאוד צבט לי בלב תגידו מתרגלים לזה באיזה שהוא שלב?

צביטה בלב

תראי צביטה קטנה יש עדייו, אבל הרעיון הוא להסתכל על זה כחלק מהחבילה שאומרת גרושין. אני לא יודעת מי היוזם אצלכם..לפעמים דווקא למי שיזם יש יותר ייסורי מצפון כי הוא לוקח את האחריות על המצב.....אני בכל אופן דאגתי "למלא" לי את החג ככה שבאמת אהיה עם אנשים, משפחה, חברים, כך שהעובדה שהבת שלי לא הייתה עימי הציקה לי אך הכייף שהיה לי עם כל השאר הצליח לעמעם לי את תחושת העצבות. מה גם שמאתמול בבוקר כבר הייתה איתי .הרעיון בכללותו הוא להכניס לחייך גורמים אשר יכולים לעשות לך טוב ללא קשר ישיר לילדים..או לבן הזוג.....זה בגדול. ושיהיה יום נפלא.

בוקר מקסים לכולםם

מחר שגרה... ויש לי 2 חתונות באמצע... שוב מחזירים קנסות....נו טוף לפחות יש לי סיבה שוב לקנות בגדים חחחחחח ונעליים...

אופק 3

New member
יולי צודקת

הפעם תשקיעי יותר, מ 17 שקל לסנדל, עד שיש לך אירוע פעם ב.. את יכולה להרשות לעצמך חח בוקר טוב אין אין כמו הקפה של שבת בבוקר. פשוט טעם של עוד..

יפה לכם...

לצחוק עליי יותר לא מגלה סודות... וחוץ מזה תשאלו את רמוני ואת שי איזה יפה הייתי ביום חמישי והכל עלה לי 5 שקלים.... חחחחחחחחח

אופק 3

New member
תגידי את יוצאת../images/Emo12.gif

עם גברים בזוגות? בצחוק: @#%*&^%$ תזהרי להתעצבן עלי שוב..

אגב היה מפגש

של הקומונה שלנו היה מדהים.........וגם רמוני ושי היו שם ... וגם נועה היפה ....

אופק 3

New member
עם שי רמוני ונועה

אני בטוח שנהנת, אגב:רק איתם אני מרשה לך לצאת! חח אין אין עליכם אתם מקסימים.

היה מפגש

בקומונה שאנחנו חברים בה.... ואוףףףףףףףףףףףף אתה שואל יותר מדי שאלותתת פסח זה באפריל..חחח

אופק 3

New member
מותק

זה לא כ"כ משנה, קומונה או פורום, גם ככה רוב המפגשים במחתרת,
תמשיכו להינות לבד יא-צפונבונים-סנובים.

לידיעתך...

זה היה מפגש של קומונה שעל מנת להיות חבר בה צריך להרשם ולקבל אישור.. דבר שני לא חושבת שאנשים פה סנובים או צפונים.. יש פה אנשים מקסימים אין פה טאבו על מפגשים וכו' ובדרך כלל שיוצאים אז יש הודעה על כך ... פשוט תהיה עקבי שיהיה לך שבוע מקסים

סתם תהייה

את מנסה להראות משהו כשאת חוזרת על עניין הקומונה שוב ושוב ושוב...??? רישום
אישור
או
אז את עניין הקומונה תשמרי לקומונה :)

ריגשי

איפה ראית שדרשתי לאשר את מה שתכתבי? ואם תמשיכי עוד קצת אתן לכם נושא לדיון בקומונה הסגורה שלכם :) יקירתי, כשאת עוד היית בשא"ש, אני ניהלתי קומונה והייתי חבר ב-2 קומונות סגורות-תאמיני לי שאני יודע איך הן מתנהלות. בגלל שכמותך, זו הפעם הראשונה שאני מציין דבר שכזה באחד הפורומים. ותשני את הניק לעדיין ילדה עם איזה ספרה או מספר שתרצי.
בטח הרסתי לעצמי את הסיכוי להתקבל לקומונה הסגורה שלכם. למרות האמור לעיל, אני לוחץ על שלח :)

את מה שהיה לי

לומר לך כתבתי לך במסר אישי ועדיף שנסגור זאת כך!!!!!! האמן לי ודרך אגב חשבתי שקומונות הן לא לכבודו של הוד מעלתו ...... שיהיה לך יום מקסים

את מלכה ../images/Emo47.gif

אני דווקא מפשוטי העם - לובש ג'ינס וטריקו ומעדיף 'להתערבב' עם כולם במקומות פתוחים :) יום מתוק. רוצה דנונה עם גרנולה או שתעדיפי קוויאר?

למעלה