בוקר טוב כמעט גמורת לבשל בה, רק נשאר לנקות יו טוב יש לי יום סידורים מטורף,
ג גמדים New member 7/9/07 #1 בוקר טוב כמעט גמורת לבשל בה, רק נשאר לנקות יו טוב יש לי יום סידורים מטורף,
מ מקסימית2 New member 7/9/07 #4 בוקר טוב, גלמור למה אולם ארועים אתה מתחתן??? שתף אותנו. אני כבר הספקתי לנקות את הבית ולהיות במספרה, כן קמתי ב- 05:15. יאללה אני טסה לשתות קפה אצל אחותי ולקניות אחרונות לכבוד שבת.
בוקר טוב, גלמור למה אולם ארועים אתה מתחתן??? שתף אותנו. אני כבר הספקתי לנקות את הבית ולהיות במספרה, כן קמתי ב- 05:15. יאללה אני טסה לשתות קפה אצל אחותי ולקניות אחרונות לכבוד שבת.
ג גלמור32 New member 7/9/07 #7 רוצה להיות הכלה ../images/Emo68.gif../images/Emo197.gif ../images/Emo206.gif דרוש/ה מזל טוב גילה מתחתנת !!!!!!! לא יודעת מה לבחור חתן או כלה נא להציע הצעות בעד ונגד גילה תשמח ל.... לקבל עזרה וגם טיפים קטנים מה עושים בחדר
רוצה להיות הכלה ../images/Emo68.gif../images/Emo197.gif ../images/Emo206.gif דרוש/ה מזל טוב גילה מתחתנת !!!!!!! לא יודעת מה לבחור חתן או כלה נא להציע הצעות בעד ונגד גילה תשמח ל.... לקבל עזרה וגם טיפים קטנים מה עושים בחדר
ה המאושרת1 New member 7/9/07 #3 ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifבוקר אור ושבת שלום../images/Emo48.gif טרם את נוגעת לוחשת בברכה כה רכה וענוגה מגיעה אליי עתה ואני מכוונת אלייך בדממה מתוך דמעה "בואי כלה נסוכה" המשך יום מקסים ושבת של שלום אהבה ושמחה שבת מחוייכת שבת מאושרת
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifבוקר אור ושבת שלום../images/Emo48.gif טרם את נוגעת לוחשת בברכה כה רכה וענוגה מגיעה אליי עתה ואני מכוונת אלייך בדממה מתוך דמעה "בואי כלה נסוכה" המשך יום מקסים ושבת של שלום אהבה ושמחה שבת מחוייכת שבת מאושרת
ג גמזו היחיד New member 7/9/07 #5 בוקר טוב ושבת שלום מאחל לכם שבת של שלווה נפשית כי יום השבת הוא פסגת החירות הפיזית והרוחנית