בוקר טוב

בוקר טוב

בוקר טוב לכולם.. לחדש שבינינו ולאלה שלא זוכרים הפינה נפתחת מידי ראשון וחמישי בראשון מספרים קצת על תכונים לשבוע הקרוב מאחלים בוקר טוב ובחמישי מספרים איך עבר השבוע ותכנונים לסוף השבוע אני חזרתי הרגע הביתה אחרי שקמתי ב13:00בערך לקחתי ספרים מהבית ספר והתאכזבתי בגלל משהו בכיתי הרבה והמצב רוח זוועה
תכונונים לתשבוע האחרון זה ללכת שוב לתיכון להיפגש עם חברות לבלות לישון ולחגוג 15
תספרו קצת איך עבר עלים הבוקר והשבוע הקרוב

spelling

New member
צהריים טובים?

איזה שומם פה... טוב יום לם ואממ חם..מאוד חם..נורא חם כל כך חם שפשוט חם ליייייייייייייייייייי! יום נחמד נחמד נחמד! אבל חם.... ושלי לבכות זה מוציא אגרסיות!

always be me mc

New member
אחח איזה יום מצויין../images/Emo42.gif

סופסוף סיימתי את הסירטון על קריסטין(ונטלי עדה לכך שזה לא היה פשוט בכלל
), בכלל סיימתי השבוע גם שני סירטונים הקשורים לסמולוויל(ובעיני כמה אנשים זה Lanaville
), מה שגורם לי לתהות איך זה שלא עשיתי סירטון על אליסה? מוזר ואני אעשה מתי שהוא(כפי שאמרתי שעל קריס.. אני אעשה ועשיתי
) וחוץ מזה קבעתי עם אמא שלי שנראה ביחד סרט מצחיק עם מצב לפוקפורן אז הכל טוב ויפה
וזהו, ושלי אין לי הרבה מה לומר לך מעבר למה שאמרתי לך שזה בעקרון להירגע ואם משהו קורה שלא מוצא חן בעיניך אז יש לך מקום לשנותו, את אחראית על גורלך אז תעשי משהו
אה ואני מושפעת מהסמינר אבל זה לא חדש
ושיהיה לכולנו ערב נעים
ובמיוחד ליעל שיהיה ערב מצחיק

YaEl 15

New member
ערב טוב ../images/Emo4.gif

יום מבאס - מחר חוזרים ללמוד... הסתפרתי
וזה יצא כ"כ קצר !!!!! יותר מדי..
לא סיימתי את השיעורים... אני גם לא אסיים. נקודת אור אחת - או.קיי, 2 ~ 1. האוס
2. אבא הסכים לקנות לי סוס -- זאת אומרת, רק באופן היפוטתי. כשמשעמם לי, אני מדברת שטויות (ופה אני מחכה למתחכמ/ת שתגיד: "את תמיד מדברת שטויות" חהחהחה
לא מצחיק
) ושואלת שאלות טיפשיות, ושאלתי את אבא: "אם הייתי רוצה, היית מסכים לקנות לי סוס?" והוא אמר שכן, בתנאי שאני שומרת אותו בחדר שלי, ושהוא "ידשן" לנו את העץ מידי פעם, עם ה..צואה שלו.. טוב, כל זה לא משנה.. אני בכלל לא אוהבת סוסים. איזה באסה... אניא אפילו לא יכולה לאסוף את השיער כמו שצריך

always be me mc

New member
לא נורא, יהיה טוב כפרה../images/Emo201.gif../images/Emo140.gif

ואם זה עוזר לך אז תחשבי על יו לאורי כל פעם שאת מצוברחת או תדמייני שכמו האוס את מחטיפה קלות למישהו עם המקל

למעלה